Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 75 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

2.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ρε παιδια,
θα στεναχωρησω καποιους και φυσικα την Ελενα (αν τη λενε ετσι).
Ξερω πως ουδεποτε "διαφημιστηκε" ως μουναρα ή με ωραιο προσωπο, αλλα εχω να πω πως για τα δικα μου γουστα ειναι αρκετα κατω του μετριου ακομα και αν εισαγουμε την παραμετρο της ηλικιας της στην εξισωση.
Σε καμια περιπτωση δεν θα γυρναγα να της ριξω 2η ματια στο δρομο.
Το χειροτερο ολων ειναι η χαλαρωση στη κοιλια. Χαλια...
Προσωπο κακο και σωμα απλα οκ για την ηλικια της.
Μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση το μουνι της. Τα μουνοχειλα ειναι παρα πολυ παχια.

Οταν πληρωνεις για πονηρες υπηρεσιες, πρεπει το κοριτσι να εχει καποιο ενδιαφερον. Το οτι ειναι καλος ανθρωπος, που πραγματικα φαινεται να ειναι, ΑΠΛΑ ΔΕΝ Μ΄ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
Να γαμησουμε παμε οχι να κανουμε φιλους...

Ζητω συγνωμη Ελενα, αλλα πιστευω οτι το site ειναι για να λεμε αυτο που πραγματικα πιστευουμε.
Ισως να ειμαι αυστηρος.
Παρολα αυτα, ειχε και ενα θετικο η συναντηση αυτη, αφου με εκανε να αναθεωρησω τον τροπο επιλογης.
Ποτε ξανα κοπελες που δεν φαινεται το προσωπο και οι promo φωτογραφιες τους ειναι ασαφης για τις λεπτομερειες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
npnp
Σπουδαίος
28
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 stereo, THV, Εκλεκτικός και 52 άλλα μέλη

Σχόλια

24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2022
για να πουμε κ την αληθεια τι περιμενει καποιος να συναντησει σε μια γυναικα γυρω απο τα 40; πειμενεις να δεις κανα κορμι 25αρας και προσωπο 20αρας; και κατι ακομα αν ηταν ετσι θα μας ζηταγε 80 ; η θα ηθελε κι αυτη 140αρια. οπως οι 25αρες.
Με λιγα λογια οι υπερβολες καποιον να μην μας επηρεαζουν ...αν καποιος παρει κοπελα στην κατηγορια της Ελενας πρεπει να ξερει καλα γιατι την παιρνει. πχ ειναι Ελληνιδα, ειναι πολυ καθαρη, δεν κοροιδευει, δεν στηνει... κ.α
Αυτα απο εμενα
review reaction 1 White Othellos, ΑΓΡΙΟΣ 1, TurboLover και 8 άλλα μέλη
06 Δεκεμβρίου, 2022
ετσι ειναι,οι αληθειες πρεπει να λεγονται οσο κι αν στενοχωρουν καποιους.
η κριτικη ειναι σοβαρη,μεστη και χωρις ιχνος υπερβολης.
πολυ λιγες τετοιες κριτικες εχει η παρουσα καρτελλα.
οι υπολοιπες εδω ειναι σαλια και σιροπια δυστυχως,για να μην πω ισως και εξαργυρωση υποσχεσεων.
τα εχουμε ξαναδει.
οσο για τις μαλακιες που γραφουν μερικοι στο νημα περι haters και αλλα τετοια κουλα,ειναι απλα αλλα λογια να αγαπιομαστε.
δουλεια δεν εχουν ολοι αυτοι οι γερακοι συνταξιουχοι κι ολη την ημερα στο πληκτρολογιο ειναι και γραφουν τις μαλακιουλες τους για να γεμιζει η μερα τους. θα τους περασει.
συγχαρητηρια για την κριτικη σου συναδελφε.
review reaction 1 nikoskal(1), Dsar263, gasper και 11 άλλα μέλη
06 Δεκεμβρίου, 2022
Μύστη με 37 λαικσ στην
αληθινοτατη κριτική σου, έπρεπε να σου επιστραψει τα χρήματα το συνδικάτο των αγαπουληδων..
review reaction 1 Dsar263, TurboLover, Ξανθος_πουτσαρας και 5 άλλα μέλη
06 Δεκεμβρίου, 2022
αγαπητε aiolosanemos 50
η πικρη αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι που γραφουν κριτικες και θαυμαζουν καθε ειδους ..μπαζο ,δεν ειναι οτι το κανουν επιτηδες... αλλα επειδη ειναι Αγαμητοι που δεν μπορουν να γαμησουν χωρις να πληρωσουν Αθελα τους!!! ΔΕΝ ειναι Αντικειμενικοι....
review reaction 1 Dsar263, mitsos1357, baroc και 2 άλλα μέλη
06 Δεκεμβρίου, 2022
Και η Αντριάνα δεν εμφανίζει το πρόσωπο.αλλα είναι μουναρα εδώ πέζουν.τη προσφέρει η κάθε γυναίκα
review reaction 1 TurboLover, The Metalhead, rofos
06 Δεκεμβρίου, 2022
τιμιοτατη η κυρια Ελενα και ποτε δεν επεδιωξε δαφνες καλλονης ως γυναικα. δεν φταιει η ιδια αν τα κολακευτικα σχολια δινονται τοσο ευκολα. χανει σε εικονα λιγο αλλα σε κερδιζει σε ολα τα υπολοιπα. εχω παει 1 φορα το μακρινο 2018 που ξεκινησε και εχω προσωπικη αποψη.
review reaction 1 TurboLover, greekarmy
07 Δεκεμβρίου, 2022
Αυτά είναι δικά σου γραπτά ,,,'Σε καμια περιπτωση δεν θα γυρναγα να της ριξω 2η ματια στο δρομο.
Το χειροτερο ολων ειναι η χαλαρωση στη κοιλια. Χαλια...
Προσωπο κακο και σωμα απλα οκ για την ηλικια της." Η ερώτηση μου είναι αφού σε ξενέρωσε αυτό που είδες ,δεν σου άρεσε και όπως λες ούτε 2η ματιά δεν θα της έριχνες , γιατί συνέχισες το ραντεβού και δεν το ακύρωσες .Ήξερες λοιπόν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν σε έμπνεε θετικά ποιός ο λόγος να το συνεχίσεις και να γράψεις αρνητική κριτική αφού η Έλενα ποτέ μα ποτέ δεν εκθείαζε την εξωτερική της εμφάνιση . Κάποιοι λειτουργούν ερωτικά μόνο από την θετική ενέργεια που βγάζει ένα call girl με τον χαρακτήρα της . Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η Έλενα τιμάει το κάθε ευρώ του ραντεβού της και κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει τον πελάτη σε μία τιμή πολύ καλή και όχι να ξεπετάει τους πελάτες όπως κάνουν πολλά call girls των 150 κ' 200 ευρώ.
review reaction 1 ΑΓΡΙΟΣ 1, billgun, TurboLover και 3 άλλα μέλη
07 Δεκεμβρίου, 2022
Στο νήμα των ποιητών κράζουν και θεωρούν hater όποιον με τα μάτια του βλέπει τη θεία Λένα και όχι την Μπελούτσι .
review reaction 1 sakarvats, gasper, Εκλεκτικός και 1 ακόμα μέλος
07 Δεκεμβρίου, 2022
Οταν πρωτοξεκινησε εκανε ραντεβου σε ενα ξενοδοχειο καπου στα πατησια πλαι στις γραμμες του ΗΣΑΠ δν θυμαμαι το ονομα του ξενοδοχειου γιατι πρεπει να ειναι περιπου 4 χρονια.Μπηκα λοιπον και οπως μπηκα εφυγα γιατι πολυ απλα θα επρεπε να με πληρωσει για να κανω σεξ μαζι της .Και οποτε μπαινω εδω διαβαζω σχολια απο τους ιδιους και τους ιδιους που μπλεκουν το εγκωμιο της πιθανον η συναγωνιστες αυτοι δεν εχουν παει με αυτο που λεμε μουναρες η τους πληρωνει με δωρεαν γαμησια για να σιγονταρουν κατι σαν τους παπατζηδες δηλαδη .Βεβαια η κοπελα σωστα χειριζεται την δημοσια εικονα της για να εχει την πελατεια της ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑ οταν διαβαζω οτι ειναι θεογκομενα
review reaction 1 gasper, petergsp, Εκλεκτικός και 2 άλλα μέλη
27 Δεκεμβρίου, 2022
Ευχαριστούμε για τη τίμια κριτική, σώζεις άλλους από το να κάψουν τα χρήματα τους!
review reaction 1 gasper
24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3