Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 25 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Χαίρετε τσακάλια του BOU,
Να πω ευθής εξαρχής ότι προκειται για μια κοπέλα πανέμορφη απλά!
Είναι στα γούστα μου ακριβώς, η κοπέλα έχει "γραμμένα" χαρακτηριστικά.
Όσο για ενέργεια και επικοινωνία νομίζω θα τα λέγαμε μια χαρά και έξω.
Σώμα απίστευτο και στήθος επαγγελματικό.
Στο θέμα των υπηρεσιών δεν φιλάει καθόλου(ένα πεταχτο μου δωσε μια φορά). Γλειφομούνι δεν δέχεται δάχτυλα δεν δέχεται
Ρουφιγμα γλειψιμο ρογα-βυζι δεν δέχεται γιατι γαργαλιέται. Και στην σεξ τυπική.
Κάνοντας τον απολογισμό και τον υπολογισμό συν και πλην.......
Έχασα 140€ στο καζίνο του έρωτα.
Ξαναλέω για παρέα είναι σουπερ αλλα πχ. Την Melissa6 σε σχέση με αυτή την ξέσκισα και θέλαμε και οι 2 κιάλλο.Με την Jessica απλά της έδωσα τα λεφτα.
Οπότε ναι έχασα 140€.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 05, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
FIDEL Sk
Ανώτατος
60
Πόντοι:
12.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 DirkDiggggler, hornyasfuck, kolpos75 και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 13
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Αυγούστου, 2021
ζητω συγγνωμη,αλλα δεν ειχα προθεση να σε θιξω,εξαλλου σε δικο σου σχολιο πανω απο το δικο μου ανεφερες οτι δεν επιασε ουτε τη βαση,
απλως μια επισημανση εκανα οτι μου φανηκε λιγο παραταιρο οτι εβαλες στη γενικη συμπεριφορα 7,ενω στην κριτικη σου γραφεις γλωσσοφιλα δεν δινει,γλειφομουνι δεν δεχεται,δαχτυλα δεν δεχεται,τα βυζια δεν θελει να της τα γλειψουμε.
καλα για μενα που το γλειφομουνι ειναι το α & το ωμεγα,ετσι & μου το πει καμια,θα γινω εξαλλος.προτιμω να μη γαμησω,αλλα να γλειψω.ειμαι λιγο του λεσβιακου,νταξει ειμαι ανωμαλαρα κραχτε ελευθερα.
πραγματικα δεν γραφω για να στενοχωρησω κανενα,εξαλλου ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις,οποτε γιατι μου καταλογιζεις κακη προθεση?
review reaction 1 Annapurna, srek7, hornyasfuck
09 Αυγούστου, 2021
Δεν την ξέρω πέρα από την συγκεκριμένη συνάντηση. Ούτε έχω σκοπό να την ξαναδώ, εξάλλου έχω μπόλικες στην λίστα. Όντως όπως τα λέει ο παίχτης είναι ξερά στεγνά. Χρειάστηκε ειδικό χειρισμό για να γίνει η επιθυμητή εμπειρία. Τα έχω γράψει, δεν διάβασες;
review reaction 1 TOMCRUISE, srek7, hornyasfuck
09 Αυγούστου, 2021
H μαλακία είναι δική μου γιατι διαβασα κριτική για την Jessica την αμερικάνα και εστειλα να την κλεισω αλλα προφανώς είχε φυγει και η αλλη Jessica ηταν αυτη έτσι έγινε μπέρδεμα.Εγω δεν το διευκρινισα . Ηρθε την ειδα μου άρεσε ειπα να δοκιμάσω (και ομολογώ δεν θυμόμουν φατσα να συνδεσω τις κριτικές ,θα την απέφευγα) . Μετα το ραντεβου ειδα ποια είναι.....
review reaction 3 review reaction 1 Annapurna, TOMCRUISE
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 13
1 2