Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Δεν πίστευα ποτε πως θα έγραφα κριτική εδώ αλλά θέλω να πω δύο πράγματα για την σαντρα.την συνάντησα σημερα στον Πρίαμο αργησε ένα τεταρτακι,χτυπάει η πόρτα και βλέπω ένα πολύ όμορφο κορίτσι από τις πιο όμορφες ίσως που έχω δει να κάνουν αυτή την δουλειά. Οστοσο δεν είχε και πολύ διαθεση και φάνηκε από την αρχή σκέφτηκα να το ακυρώσω αλλα δεν το έχω ξανακάνει και δεν είναι του χαρακτήρα μου. Μπήκε για μπανακι και αφού βγήκε έχοντας γδηθει εγω μου έκανε ένα κοπλιμεντο για το σώμα μου και αρχίσαμε πιπα θα έλεγα καλη. της ζήτησα 69 και μου είπε ότι δεν την βολεύει, προτο φάουλ. Αλλά ήθελα να την γλυψω και το έκανα χωρίς 69 πεντακάθαρη μπορώ να πω και έδειχνε να τής αρέσει μάλλον αφού τελείωσα με ιεραποστολικο μετά μπορώ να πω αρχησε η αγγαρεία από μεριά τις έφαγε πολύ χρόνο παίζοντας με το κινητό της ήρθε με την πετσέτα διπλα μου τυλιγμένη σαν να μου λει ότι δεν παίζει άλλος γύρος αλλα αυτό που με πείραξε ήταν ότι έπαιζε με το κινητό ενώ εγώ προσπαθούσα με κάποιες ερωτήσεις να ανοίξουμε κουβεντούλα τουλάχιστον αλλα τις τα εβγαζα με το τσιγκελι. Εντέλει μου ψιλοανχτηκε προς το τέλος αλλα είχε πάει η ώρα (βασικά δεν είχε πάει καν πρέπει να έφυγε ένα 10λεπτο νωρίτερα. Τέλος πάντων επίδειη μάλλον θα την δει την κριτική σαντρα σε συμπάθησα αλλα σεβασμού λιγο τον πελάτη σου φιλικά στο λέω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 23, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Απάντηση από antisthenis 24 Μαΐου, 2021

Επίσης ρε παιδιά, αν θέλετε να γράφετε κριτικές τουλάχιστον να τα γράφετε όπως έγιναν τα πράγματα. Μην γράφετε ο,τι σας καυλώσει, ειδικά όταν γράφετε πρώτη φορά στο σάιτ, και από κάτω υπάρχουν άλλες 20 κριτικές. Ακούμπησα το κινητό μου δυο φορές για να απαντήσω σε μήνυμα, τα τελευταία δέκα λεπτά που μας είχαν απομείνει κι αυτό επειδή ΕΣΥ δεν μου μίλαγες.. δεν μπορώ να σας κατάλαβαν κάποιους, αλήθεια χαχαχα

Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, doc_lin, rodriguez65 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

28 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2021
Και οι δύο συμφωνείτε ότι το κορίτσι έφυγε, με δική της πρωτοβουλία , από το ραντεβού 10 νωρίτερα.

Κατά τη γνώμη μου δικαίωμα της, ίσως να μην ένιωθε καλά, ίσως δεν της βγήκε μαζί σου. Απόλυτα σεβαστό.

Εσύ όμως είχες πληρώσει για 1 ώρα.
Αποζημιωθηκες με κάποιο τρόπο από την ίδια ή το γραφείο για τον χρόνο και κατά συνέπεια υπηρεσίες που πλήρωσες και δεν έλαβες ??

Εδώ κατά τη γνώμη μου είναι φάουλ.
review reaction 1 Jack Skellington
24 Μαΐου, 2021
Exει ξαναγραφτει οτι δεν εχεις και ιδιατερο κεφι,κανεις ψιλοαγγαρεια,οπότε εγω πιστευω τον φιλο που εγραψε την κριτικη.
review reaction 1 Jack Skellington, Reuzel, Dragon18
24 Μαΐου, 2021
@papaphilips θυμίσου ότι τα like στις κριτικές μετράνε τριπλά. Δες εδώ: https://www.bourdela.com/forum/threads/eggrafi-periorismoi-neon-melon-pontoi-kai-tropaia.322424/
βέβαια 10 like στις κριτικές έπρεπε να σήμαιναν 30 like και όχι 39. Όντως δε φαίνεται σωστό. Θα το ερευνήσω.
review reaction 1 Jack Skellington, papaphilips, Sandra Magic και 1 ακόμα μέλος
24 Μαΐου, 2021
Στό δεύτερο σχόλιό μου ἔγραψα ὅτι, ἄν κρίνω ἀπ'τὴ δραστηριότητά της (ξέχασα τὸ "τῆς") ἐδῶ στὸ bou, δέ θά τὴν ἔλεγα ἀντικοινωνική. Μέ βάση τὴν κριτική καί τὰ σχόλια τοῦ χύσταρου, ἀλλά καί τὰ σχόλια τῆς κοπέλας (ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ: στό κάτω-κάτω δέν ἤμουν ἐκεῖ γιά νά κρίνω), θά 'λεγα ὅτι αὐτό ποὺ εἶπα ἰσχύει.

Ὅπως καί αὐτό ποὺ εἶπα γιά τοὺς admin.
Ναί, ἰσχύει ὅτι οἱ κριτικές ἀντιφάσκουν, ἀλλά δέν εἶναι ἡ 1η κοπέλα ποὺ συμβαίνει αὐτό: εἶναι καί θέμα γούστου.

Πάντως τὴν ἔχω ὑπ'ὄψιν ὅταν ξεμπερδέψω μέ κάποια προσωπικά ποὺ μέ ἔχουν βγάλει ἐκτός δράσης ἐδῶ καί δύο ἔτη. Ἔρχονται μαζεμένα!! Χώρια ὁ ἰός
review reaction 1 review reaction 2 james034, @.Dod0s, Sandra Magic
24 Μαΐου, 2021
Σαντρα μεγάλη απάτη εισαι τελικά και μόνο που προσβάλεις έτσι φαίνεται πιος λει την αλήθεια,λες και εγώ ξύπνησα σημερα το πρωί και λέω δεν έχω τι να κάνω ας μπω εδω να γράψω ψέματα,και για τον αν σέβομαι τις κοπέλες ρωτα τις φίλες σου από το γραφείο που είπες ότι γνωρίζεις αν τις σεβάστηκα.
review reaction 1 Jack Skellington
24 Μαΐου, 2021
@Xustaros

Τό ὅτι ἐγώ κάνω like σέ μιά κριτική δέ σημαίνει ὅτι συμφωνῶ μαζί της: κάνω like σέ ΟΛΕΣ γιατί ἀπ'ΟΛΕΣ τὶς κριτικές μπορεῖ νά βγάλη κάποιος κάποια συμπεράσματα. Ἀπ'τὸν μιά κοπέλα εἶναι καλή ἤ κακή στό κρεβάτι ἤ ἄν (δέν) ταιριάζει μὲ τὰ γοῦστα μου μέχρι ποιός εἶναι προμότορας, ἄσχετος, ἀγενής ἤ ὅτιδήποτε! Ὅπως καί νά'χη ΟΛΕΣ οἱ κριτικές δίνουν κάποιον μπούσουλα!!
review reaction 1 Constantinos27, james034, @.Dod0s και 1 ακόμα μέλος
24 Μαΐου, 2021
Δε πειράζει παιδιά ήσασταν σε κακη μερα και οι δυο, βγείτε για ένα καφεδάκι να τα πείτε και να τα βρείτε...
review reaction 3 μικαελ, hornyasfuck
24 Μαΐου, 2021
@ntinosam δεν με ενδιαφέρει ρ φίλε να αποζομιοθω ίσα ίσα τις άφησα και κάτι παραπάνω απλά έγραψα αυτό που με πείραξε εμένα.τωρα τις αρέσει η όχι εγώ είπα ότι έγινε ούτε ζημια θέλω να τις κάνω ούτε τπτ τις κοπέλας. Έχω πάει και με άλλες από το γραφείο αυτό δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά. Και νομίζω πως σέβομαι όλες τις κοπέλες υπερβολικά καμια φορά τέλος πάντων.
review reaction 1 Jack Skellington, vltepdr
24 Μαΐου, 2021
Παίδες το έχω συναντήσει το κορίτσι το τελευταίο διάστημα 2 φορές. Είναι μακράν η ομορφότερη ελληνίδα, με τις καλύτερες υπηρεσίες. Είναι καυλετο πρώτο. Δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρξει χημεία, οπότε πας για άλλη κοπέλα, έτσι απλά.
review reaction 4 review reaction 2 Jack Skellington, Sandra Magic
24 Μαΐου, 2021
Αμάν ρε σεις πόσο ανώριμοι είσαστε.
Πάτε να μαυρίσετε ένα γλυκύτατο και ευγενέστατο κορίτσι που είναι όαση σε αυτόν τον χώρο.
Ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω ...
Όμως και τα κορίτσια είναι άνθρωποι πάνω από όλα και εκτιμούν αυτούς που τις σέβονται.
review reaction 1 koskam, Constantinos27, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
28 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3