Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 20 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πολύς ντορος για το τιποτα...η συνάντηση λίγες μέρες μετα την αλλαγή χρόνου σε ξενοδοχείο παραλιακής..εκτός οτι άργησε λιγο καλυτερα να μην ερχόταν καθολου.φατσα απογοήτευση..σώμα χοντροκομμένο ο κολος της τεράστιος γεμάτος σπυρια τα βυζια ωραια αλλα τι να το κανεις;το χειρότερο ειναι η μυρωδιά που έβγαινε απο τη κολοτρτπιδα της..μωλις έσκυψα για γλυφομουνι ξενέρωσα...έβαζα δάχτυλο στο μουνι παλι μπόχα Κεφάλι σε τοίχο!εγω δε μπορω να καταλάβω τους απο κατω...ειναι πολυ άγαρμπη και στην εμφάνιση και στις κινήσεις της...με αποκορύφωμα την μπόχα...έκλαψα 100 ευρα κ τέλος.. Εννοείτε οτι έφυγα πριν την ωρα και δεν τελείωσα δεύτερη φορα... Απτά χειρότερα γαμηςια της καριέρας μουΚεφάλι σε τοίχο! έλεγα να μην γράψω την κρητική αλλα γιατι να τρώνε δουλεμα οι άλλοι

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Ενεργό Μέλος
44
Πόντοι:
606
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2

Σχόλια

26 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2014
Παίχτη η βαθμολογία σου τα λέει όλα για την κοπέλα αν και εγώ στα πεντάρια θα έβαζα έξι.Πάντος έχεις δίκιο δεν αξίζει να βάζεις κριτικιές εδώ μέσα.
13 Φεβρουαρίου, 2014
Ξέχασα να πω,σ` εμένα δεν μύριζε άσχημα.
13 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αφού ήταν τόσο μπάζο γιατί δεν την έδιωξες, να γλιτώσεις και το 100ρικο; Και αφού έμεινες τέλος πάντων, μας λες ότι σου ήρθε με άπλυτο μουνί και κώλο αλλά παρ'όλα αυτά της βάζεις 10 στη συμμετοχή και τη διάθεση. Μήπως βρίσκεσαι λιγάκι εν συγχύσει;
P
px75
13 Φεβρουαρίου, 2014

Ρε παιδιά το απάντησε ο άνθρωπος...

Τι σχέση έχει η μυρωδιά με την συμμετοχή και την διάθεση?

Του την λέμε επειδή είναι αντικειμενικός?
(Updated: 13 Φεβρουαρίου, 2014) 13 Φεβρουαρίου, 2014
Κάποτε θα 'ρχόταν και κάποια τέτοια κριτική! Και νωρίτερα την περίμενα προσωπικά.
Η καλλιέργεια υπερβολικών προσδοκιών φέρνει εύκολα απαγοήτευση, ιδίως αν συνδυαστεί και με κάποιο ατυχές γεγονός όπως εδώ οι μυρωδιές.
Το 10άρι στην συμμετοχή και πολύ το βρήκα (10 πάει να πει "το πήδημα της ζωής μου"), αλλά τα ως προς τα την εμφάνιση ιδίως στο σώμα θα μπορούσαν να είναι λίγο παραπάνω. Σαφέστατα είναι αυτό που λέμε "νταρντάνα" (ψηλή με αρκετά πιασίματα, εξ άλλου φαίνεται και στην φωτό), οπότε όποιος θέλει αποκλειστικά αδύνατες "μοντελέ" λογικό είναι να απαγοητευτεί...
13 Φεβρουαρίου, 2014
ρε παιδια πραγματικα σκεφτεστε αυτα που γραφετε???

μια χαρα κριτικη εγραψε το παιδι κ πεσατε καποιοι να τον φατε.

τι σχεση εχει η διαθεση με την καθαριοτητα????δλδ οταν εσεις δεν κανετε μπανιο δεν θελετε να γαμησετε???

αν ειναι δυνατον δηλαδη
13 Φεβρουαρίου, 2014
Μην την πεφτετε στον κοσμο που γραφει αρνητικες κριτικες ρε..
δεν εχουμε που δεν εχουμε αντικειμενικες κριτικες γιατι ο καθενας γραφει για τους δικους του λογους, αν τη λεμε στον καθενα γιατι γραφει αρνητικα, τοτε την κατσαμε..
13 Φεβρουαρίου, 2014

Συγγνώμη αλλά με το δικό μου φτωχό μυαλό όταν μια κοπέλα που είναι άπλυτη και μυρίζει αυτό μου δείχνει ότι κοιτάει να τ'αρπάξει με όσο γίνεται λιγότερο κόπο. Σίγουρα πάντως δεν είναι δείγμα διάθεσης να εξυπηρετήσει τον πελάτη και να τον κάνει να περάσει καλά. Επομένως το 10άρι δεν δικαιολογείται με τίποτα, πόσο μάλλον που αργότερα λέει πως ήταν από τα χειρότερα γαμήσια του.
P
px75
13 Φεβρουαρίου, 2014
συμφωνω με τον ozzy 13, ειναι πολυ διαφιμισμενη, και εγω παρομοια ξενερα εφαγα,
13 Φεβρουαρίου, 2014

Px οταν εισαι μπανιαρισμενος κ μονο με μια πετσέτα εχεις κ ανοιχτή την τιβι με την τσόντα εχεις παρει κ δωμάτιο που θα το πληρώσεις ετσι κ αλλιώς λες δε γαμιεται...κ επίσης δε ξερεις οτι θα μυρίζει με την πρώτη ματιά
26 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3