Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 114 10
Call-Girls 301138
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το μωράκι απ' την Καβάλα είναι μεσ την καυλα συνεχεια είτε τη φτιάχνεις εσύ είτε χαιδευεται μόνη της. Γενικά τούμπανο βυζαρες φτιαγμένες κωλαρακι καλό (το δίνει αλλά 50+ είναι πολλά ίσως άλλη φορα)και μουνακι για τρελό γλυψιμο. Προσπαθεί να σε ικανοποιεί,άνετα θα μπορούσε να είναι γκόμενα σου. Εμένα εμφανισιακά και στο σεξ μου κάνει κλικ είναι πολύ καυλιαρα. Η συνάντηση στο Πρίαμος εύκολη συννενόηση και καλή χημεία.δεν ξέρεις τι είναι πιο καλό να τη χύνεις στο στομα, στα βυζια η στο μουνακι στα 4.Συνισταται για μένα όσο γαμιεται γιατί πιστεύω κάποιος θα τη τσιμπισει

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 13
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εντάξει την επόμενη φορα θα είμαι πιο αναλυτικός. Πάντως στ αλήθεια την πήρα, έχυσε 3 φορές όχι γιατί είμαι τεράστιος γαμιας αλλά γιατί της αρέσει να παίζει πολύ το μουνι της και έτσι γουστάρει να τελειώνει συνήθως, δε θελει να τη χύνεις στο πρόσωπο, αλλά cim κάνει. Δεν έχω λόγο να κανω διαφημιση, να βοηθησω θέλω όπως με βοηθούν και οι κριτικές των άλλων και ψωνίζω. Πολλά πράγματα όμως ειναι και θέμα γούστου και καύλας, εκτός από κάποιες που ειναι μαλακισμενες,ψωνισμενες η ντιβες και εννοείται ότι καλό ειναι να το ξέρουμε για να τις μαυριζουμε όλοι.
02 Δεκεμβρίου, 2013

αρα εαν διαβαζες την δικια σου κριτικη δεν θα εμενες ευχαριστημενος και κατατοπισμενος. ειχα δικιο λοιπον. θα περιμενω να δω μια καλη κριτικη απο σενα...
30 Αυγούστου, 2016

Μια χαρά τα λές και λίγα λές. Το προμότιον κάνει μπάμ απο μακριά. Νομίζω ότι το Helenaki χείριζεται άψογα το σάιτ παίζοντας μπάλα επιπέδου Champions League και ακόμα καλύτερα περισσότερο Mundial πλησιάζει. Κρατά ψηλά το ενδιαφέρον τις βαθμολογίες τις κριτικές χρηστών και τον ντόρο που γίνεται γύρω απο το όνομα της.
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 13
1 2