Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Αρχικά θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι. Αν είστε σε ηλικίες που ξεπερνάνε τα 50,σάψαλα,με το ένα ποδι στον τάφο, και με σπυριά στον κώλο
δεν χρειάζεται να διαβάσετε παρακάτω. Οι ήδη υπάρχουσες κριτικές σας καλύπτουνε απόλυτα.

Απευθύνομαι λοιπόν σε ένα διαφορετικό κοινό απο το παραπάνω.Έχουμε και λέμε λοιπόν.Μαρίνα.
Μου πήρε πάνω κάτω ενα 20ήμερο να την πετύχω στο τηλέφωνο.Όσοι προσπαθούνε με μια και δυο κλησούλες να την πετύχουνε και να πούνε
γιουπιιιιιιιιι πετύχαμε το μαρινάκι θα απογοητευθούνε μιας και είναι δυσκολότερο να την πετύχεις απο τον obama.

Πάμε παρακάτω λοιπόν.Γνωστό ξενοδοχείο λοιπόν στο παγκράτι.Όλα μια χαρά,παίρνω δωματιάκι και περιμένω.
Μου στένλει μήνυμα η μαρίνα πως θα έρθει σε 10 λεπτά.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να συμβουλέψω τον αναγνώστη να βρει κάποιο καθιστικο είδος(καρέκλα,καναπέ etc.) να αράξει, να χαλαρώσει λίγο
να πάρει καμιά ασπιρινούλα γιατι αυτό που ακολουθεί δεν θα το δείτε ούτε στα πιο τρομακτικα thriller(και δεν γίνομαι υπερβολικός).

Ανοίγω την πόρτα και αντικρύζω ένα Ε-Κ-Τ-Ρ-Ω-Μ-Α (συγγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να βρω έναν πιο κολακευτικό όρο).Το σοκ ήτανε μεγάλο.
Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται,που βρίσκομαι,αν είμαι στην μέση ενός εφιάλτη και περιμένω αγωνιωδώς να χτυπίσει το ξυπνητήρι να τελιώσουν
όλα, είχε κάνει ήδη μπάνιο και ήτανε στο κρεβάτι.Είμαι 24 και δεν πίστευα μέχρι τώρα στην ύπαρξη εξωγήινων αλλά μετά από αυτη την συνάντηση
έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες.

Ο δικός μου δεν σηκωνότανε με τίποτα. Μου έπαιρνε πίπα για κανενα μισαόρο για να εμφανιστούνε τα πρώτα λευκά σημάδια(χύσια).Φυσικα για να γίνει
αυτό καθόλη την διάρκεια της πίπας είχα τα μάτια μου κλειστά και φανταζόμουνα άλλες γκόμενες που μου έχουνε πάρει πίπα στο παρελθόν και έβαζα
την θέση τους στην θέση της μαρίνας.

Μου γράφουνε και στο forum,"μα είσαι ο μοναδικός,όλοι γράφουνε φοβερές κριτικές".Μάγκες αν δεν θέλετε να πάθετε και εσείς σοκ πιστέψτε με.
Λενε ότι εχει καλό σωμα.Το βυζί της είναι πιο πέτρινο και απο ογκόλιθο.Λένε ότι έχει super υπηρεσίες.tourbo γαμισι και αλλα ψέματα.μα άμα
έχεις μπροστά σου τον fragkenstein όσο super και να ναι δεν........

απλά τα άτομα που δυστυχώς γράφουνε αυτές τις κριτικές είναι όπως εχω πει αρκετές φορες σαβουρογάμηδες,σάψαλα 50αριδες.ή τους υπόσχεται η μαρινα
κανα free fuck για να την προμοτάρουνε.

Χαίρομαι που επίσης βγήκε η αλήθεια για το "απίστευτο μαρινάκι".

2 ευτράπελα τώρα για να κλείσω την κριτική :

1)Μόλις ανέφερα στο forum το σοκ που πέρασα με την μαρίνα, δέχτηκα μήνυμα απο τον αριθμό της που έλεγε τα εξής ---> "μην παίζεις με την φωτιά"
Σε λίγο δηλαδή θα φέρει και κανέναν να μας πλακώσει επειδή βρέθηκε επιτέλους καποιος χριστιανός να πει την αληθεια.

2)Μετα απο όλα αυτα τα σχόλια στο forum δεχομαι pm που λέει το εξής ----->"φίλε μήπως έχεις το τηλέφωνο της μαρίνας? "

Αυτά απο εμένα μάγκες.Όποιος θέλει να κράξει μπορει ελεύθερα σε σχόλια παρακάτω.Όσοι έχουνε έστω και λίγο μυαλό ελπίζω
να καταλάβανε.

Χαιρετώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 21, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
K
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

42 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2013
είναι αυτό που γράφουνε αρκετοι εδώ.απλα έπρεπε να της σκάσω ένα δεκάρικο και να φύγω.
απλά δεν ξέρω αμα εχει τυχει στους περισσότερους απο εσας...το αναφέρει και ο peterandrews στο forum...
έπαθα μεγάλο σοκ μάγκες. φανταστείτε για να το συζητάω μετά απο τοσες μέρες...
έχω πάει και με άλλα μπάζα αλλά τέτοιο πράγμα πρώτη φορά

Όσοι λένε από πάνω ότι ειμαι υπερβολικος απλα τους εύχομαι να μην ζήσουνε αυτο που έζησα
το βράδυ της παρασκευής ποτέ στην ζωή τους.
K
kotsosssss
30 Μαρτίου, 2013
Ρε φιλε γιατι δεν την εδιωχνες απλως κατευθειαν με συνοπτικες διαδικασιες αντι να κατσεις και να κανεις τον ηρωα προσπαθωντας να γαμησεις τον εξωγηινο φρακενσταιν...ΣπασίκλαςΣπασίκλαςΣπασίκλαςΣπασίκλαςMoney MouthMoney MouthMoney MouthMoney MouthΧμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;;;;;;;;;;;;?????????????
30 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτο τωρα φιλε μου ειναι περιεργη φαση ......
Αυτο το "Ας την εδιωχνε" ειναι πολυ ευκολη κουβεντα, που στην πραξη δεν ειναι καθολου ευκολη, ειδικα απο εναν νεο 25αρη
Η ολη φαση επιδρα στον ψυχολογικο τομεα .....
Ολοι, η οι περισσοτεροι, εχουμε παει με γυναικες που δεν μας αρεσαν, γιατι μας φαινοταν "καπως" να πουμε ενα οχι.
Ειναι θεμα αποδοχης και απορριψης, αν το καλοσκεφτεις λιγο και αν δεν εισαι ψυχρος, την πατας πανευκολα.

Επειτα ο τυπακος πληρωσε το δωματιο και περιμενε, αρα δεν γλυτωνε πολλα πραγματα ουτως η αλλως !!!!!

Να του πηγε το δωματιο 20 ευρω ....
Να δωσει και ενα 15 αρι στην κοπελα για το ταξι να φυγει (κυρια θα πρεπε να λεγεται σε αυτη την ηλικια)
Βαλε και τον κοπο να παει ο ιδιος...(δεν ξερω πως λειτουργουν ολα αυτα, αλλα φανταζομαι ετσι ειναι)

Τελικα οταν δεν υπαρχει σαφης φωτο της κοπελας, μην πηγαινετε ρε παιδια και καλο ειναι να βαζουν αληθινες φωτο οι κοπελες και τα γραφεια που συνεργαζονται, χωρις επεξεργασια, ωστε να βλεπει ο καθενας τι "ψωνιζει"....
Διαφορετικα ειναι ΑΠΑΤΗ και πρεπει να μαυριζεται και να δημοσιοποιηται.

Απο την αλλη, η απειλη "παιζεις με την φωτια", πρεπει να ληφθει σοβαρα υποψιν, αν οντως ειναι αληθινη.
Θα επρεπε να παει το παλικαρι σε καποιο αρμοδιο φορεα, να ταυτοποιησει τα στοιχεια αυτου που του εστειλε το συγκεκριμενο μηνυμα και να κινηθει αναλογα, δια μεσου των διωκτικων αρχων.

Αποψη μου.
A
axaxouxas
30 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν νομιζεις οτι οι πενηνταρηδες ειναι σαψαλα με το ενα ποδι στον ταφο,εισαι βαθεια νυχτωμενος και η οραση σου χρειαζεται επειγοντως ελεγχο.Εκτος αν κρινεις απο τον πατερα σου.
30 Μαρτίου, 2013
τυπε μου εκοψες την χολη πρωι πρωι με το sos παλι καλα που δεν μας εστειλες κανα mayday...τυπε μιση ωρα πιππα στα 24 σου και δεν σου σηκωνοταν..Χμμμ; να το κοιταξεις...Γαμήσου
30 Μαρτίου, 2013
Αμαν πρωι πρωι ρε φιλε! Νομιζα οτι εχει να κανει κατι με αφροδισια και με εκανες να χεστω πρωι πρωι! Ημαρτον!

Αν δεν σου αρεσει αντε τραβα 1 μπηχτη! ΚουλΚουλ
30 Μαρτίου, 2013
Βρε Κώτσο είσαι χαρακτηριστική περίπτωση ανθρώπου που εχει όλο το δίκιο με το μέρος του αλλά το χάνει στην πορεία λόγω λάθος χειρισμών. Καταρχήν η κριτική σου είναι υπερβολική, εντάξει πήγες με μια φόλα (για σένα), ε δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου... Δηλαδή στα πραγματικά δύσκολα τι θα γράψεις. Και επίσης κακώς γενικεύεις έτσι εύκολα, ο καθένας έχει τα δικά του πρότυπα. Για να μην ζαλίζω την παρέα, κατά την γνώμη μου είναι αρκετά ασύνηθες νέος 24 χρονων να πάει με 40+, γιατί απλά θα απογοητευτεί στο 99% των περιπτώσεων. Εδώ δεν πάμε εμείς που την είχαμε συμαθήτρια και πας εσύ βρε φίλε... Απλά προσπέρασέ το και άλλη φορά διάλεξε πιπίνι 20χρονο φίλε μου.
ΥΓ> εγώ σου έβαλα +, γιατί είσαι νέος και μαθαίνεις ακόμα, και γιατί στην ουσία συμφωνώ μαζί σου...
30 Μαρτίου, 2013
άθλια κριτική. Καμία αναφορά στο σέξ (από όσο κατάλαβα μείνατε στην πίπα) και το μόνο που επαναλάμβανες ήταν ότι η κοπέλα ήταν άθλια και έκτρωμα. Άμα δεν σε άρεσε να την έδιωχνες, από την στιγμή που την είδες και επέλεξες να την πάρεις ο υπεύθυνος είσαι εσύ και κανένας άλλος. Επίσης ακόμα και αν δεν ήταν ωραία είναι απαράδεκτο να την προσβάλλεις με αυτό τον τρόπο (Φρανκνεσταϊν, εξωγήϊνος κ.α.). Είπαμε μαύρο στις αρπαχτές/ξεπέτες αλλά να σεβόμαστε τις κοπέλες που κάνουν δουλεία και από όσο κατάλαβα η συγκεκριμένη κάνει δουλεία. Στην τελική θα σε άρεσε να μπεί αυτή και να γράφει για σένα (πχ να λέει ότι είσαι μικροτσούτσουνος και ότι δεν σε σηκώνεται και άλλα τέτοια); Έλεος.
30 Μαρτίου, 2013
Φιλοι για σας , κατ'αρχην να πω οτι συμφωνω απολυτα με τις αποψεις του φιλου (χωρις να τον ξερρω τον ανθρωπο) kazabuburas .Εχω βρεθει δυο φορες με την Μαρινα , υπαρχουν κ κριτικες μου.Νομιζω οτι εδω βασικα γραφουμε για να δωσουμε καποιες καλες πληροφοριες , fake photos κ.λ.π. αντε κ καποιο προσωπικο feeling απο ενα date.To style "απορω πως την εχετε πηδηξει ολοι εσεις τα σκατοφτυαρα και εγω ο εκλεκτικος κ γλυκοτσουτσουνος ..." , δεν παιζει.Ειναι μαλακια.Αν δηλαδη αρχισουμε να κριτικαρουμε σ'αυτο το style πιο ιδιαιτερα γουστα κ κινησεις (βλεπε τσοντοσιναμαδες) τι θα γινει;;;;; ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.Στην ουσια ο φιλος εκρινε μαζι με την Μαρινα κ το μισο site - forum. Λιγο προσοχη λοιπον.
Και δεν ειμαι ουτε προμοτορας ουτε μου εταξαν κατι.Και κατι αλλο ακομη , αν υπαρχει ενας αντρας που πιστευει οτι ας πουμε μεχρι τα 30 του χρονια δεν εχει κανει και ενα πηδημα κατηγοριας ΄γ θα του κατσω εγω στο τελος.
Keep on rocking ...
30 Μαρτίου, 2013
Και κατι ακομη με αφορμη τα ευστοχα σχολια του Dawn.Ξερετε ποσοι απο εδω μεσα εχουν παει να πηδηξουν και στο τελος ειπαν "δεν εχω ολο το ποσο αλλα γουσταρα να σε παρω " ; ή για την απιστευτη βρωμα καποιων (με στοιχεια ) ;;;; Αντε να σοβαρευτουμε λιγο.Απ'τη στιγμη που μια κοπελα ειναι ενταξει κ προσπαθει σου ερεσει μενεις , οχι ; φευγεις.Τοσο απλα.
42 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4 5