Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 114 10
Call-Girls 301140
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ήταν απόγευμα μιας μέρας που δουλειές με είχαν φέρει στην Αθήνα . Δυο ήταν οι λόγοι που την επέλεξα, ότι είναι ελληνίδα και οι αρκετές καλές κριτικές.
Ξενοδοχείο από τα γνωστά ημιπαραμονής και η Nayomi ήρθε με μικρή καθυστέρηση.
Με στο σύστημα cg δεν είμαι εξοικειωμένος. Στην Θεσσαλονίκη που μένω αν δεν δω κάνα καλό ct προτιμώ στούντιο.
Στο δεύτερο βλέπεις από πριν την κοπέλα και αν ήμασταν σε τέτοιο μπορεί να την διάλεγα. Αν όμως ήμουν σε ct των 200+ θα έφευγα, πρόσωπο κάτω του μετρίου. Τώρα για 100+50 κόμπιασα λίγο αλλά είχα πληρώσει και το δωμάτιο. Σίγουρα πάντως η εμφάνιση δεν με ικανοποίησε.
Δείχνει για 35, αν είναι 30 που λέει έσπασε γρήγορα. Σώμα κανονικό, κοιλιά και κώλος όχι ωραίοι αισθητικά και τα μεγάλα ψεύτικα βυζιά να δείχνουν αταίριαστα! Πολλά τατουάζ που προσωπικά δεν με αρέσουν σε γυναίκα με χειρότερο το cartoon σχεδόν στην ηβική περιοχή.
Ευγενική γυναίκα πάντως και ομιλητική αλλά με αδιάφορο social. Στο σεξ καλύτερη.
Φιλάει καλά και γλύφει ωραία, πίπα βαθιά και στήσιμο καλό και ιεραποστολικά και στα τέσσερα. Πίσω τρύπα με αντοχές. Πολύ καθαρή και περιποιημένη γενικότερα. Ότι λες το κάνει και δεν δυσανασχετεί. Στο τέλος πάντως έδειχνε να βιάζεται, αλλά και εγώ δεν είχα διάθεση για παραπάνω. Τεσπα αυτά, περίμενα περισσότερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 17
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προσωπικό μήνυμα από ΝΑΥΟΜΙ.

Μου ζήτησε να το δημοσιεύσω αυτούσιο.

" επειδή δεν με αφήνουν να γράψω σχόλιο, γράψε αν θέλεις σε παρακαλώ ό, τι σου είπα αυτό χωρίς διαστρέβλωση.
Ο, τι απλά του είπα ό, τι δεν πήγα για να τον καθησυχάσω με τα δακρύβρεχτα που μου έργαφε, ό, τι δεν με βλέπει σαν βίζιτα, ό, τι νιώθει περισσότερα για μένα και άλλα.
Αλλά η χολή του δεν τον αφήνει. Φυσικά κι επειδή δεν είναι ούτε ο πατέρας, ούτς ο φίλος μου, κοίταξα τη δουλειά μου και πήγα εκεί που θα δούλευα περισσότερο.Η δουλειά δεν έχει συναισθηματισμούς, αλλά ο εγωισμός κάποιων ξεπερνα τα όρια."
13 Νοεμβρίου, 2012

"επειδή δεν με αφήνουν να γράψω σχόλιο". Ποιός δεν την αφήνει να γράψει σχόλιο; Χμμμ;
13 Νοεμβρίου, 2012

The powers that be! Θυμός
B
bakalhs
13 Νοεμβρίου, 2012
Η παράγκα με τη βοήθεια σκοτεινών δυνάμεων προσπαθεί αν τη φιμώσει..Και μετά ορισμένοι δεν πιστεύετε στους ψεκασμούς..Η συγκεκριμένη κυρία και η παρέα της, που έχουν βρίσει οποινδήποτε διαφωνεί μαζί της, διαμαρτύρεται για λογοκρισία? Τί άλλο θα σκεφτεί πια για διαφήμιση? Καταλαβαίνω ό,τι τα χρόνια περνάνε, κομπόδεμα δεν έχει μαζεψει ακόμα ,αλλά έλεος πια με τις μπούρδες!
13 Νοεμβρίου, 2012
Η ΝΑΥΟΜΙ είναι φιλαράκι μου. Μου ζήτησε να δημοσιεύσω το κείμενό της αυτούσιο και το έκανα. Ίσως να προσπάθησε να στείλει κάτι και
δεν τα κατάφερε. Και νόμιζε πως δεν μπορούσε.
Δεν διαφωνώ με τις προτιμήσεις του καθενός. Η κοπέλα μπορεί να του είναι από αδιάφορη έως το νούμερο 1 στανταράκι του.
Ο καθένας μας λέει την άποψή του και αυτοί που διαβάζουν μπορούν να κρίνουν μόνοι τους αν τους αρέσει ένα ραντεβού μαζί της.
Και δεν υπάρχει καμμία παράγκα-υποστηριχτων της ΝΑΥΟΜΙ.
Υπάρχουν μόνο αυτοί που περνάνε καλά μαζί της. Γιατί τα δίνει όλα στο κρεββάτι και δεν θέλει να αφησει κανέναν παραπονούμενο.
Αυτό νομίζω πως αξίζει να το αναγνωρίσουν όλοι. Ακόμα κι αυτοί που έχουν κάνει κακή κριτική γι αυτήν.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως περισσότερο εδω μέσα, είναι η επίθεση που δέχεται η ΝΑΥΟΜΙ συνεχώς. Άκωλη την έχουν βγάλει,
κοντή την έχουν πει, αλόγίσιο πρόσωπο λέει ένας τρίτος, βυζιά μεγάλα και υπερβολικά ο επόμενος. Ο καθένας τη μαλακία του.
Κρίμα... Γιατί η κοπέλα προσπαθεί να είναι η καλύτερη στις υπηρεσίες της κι αυτό από ορισμένους σοβαρούς παίκτες δεν περνάει
απαρατήρητο.
ΝΑΥΟΜΑΚΙ να σαι καλά κούκλα μου και μην στεναχωριέσαι.

ΤΗν καλημέρα μου σε όλους.
13 Νοεμβρίου, 2012

Τί φιλαράκι ρε αρχηγέ είναι; Πήγατε στρατό μαζί ή κάνετε μαζί αναλύσεις για το τρέιντινγκ;
Πελάτης της είσαι κι αυτή είναι εκδιδόμενη.
Και σου ζήτησε κι εσύ απεδέχθεις ασμένως να γίνεις εκπρόσωπος τύπου της!
14 Νοεμβρίου, 2012
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις πως με την Nayomi μπορεί κανείς να κάνει και συντροφιά εκτός σεξ; Χμμμ;

Και ναι μπορεί να γίνει και φιλαράκι σου.
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 17
1 2