Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.4 5 10
Γενική βαθμολογία

1.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

2.0
Εμφάνιση (σώμα)

2.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
ΑΛΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ......!!!!!!!!ΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμός

το μονο θετικο τα μαλλια της σπαστα-καστανοξαναθα με ανταυγιες.

αφου δεν ειδα πουθενα μια κριτικη επρεπε να το ψυλιαστω....αυτη που βλεπετε περιπου στην φωτο ειναι....ρουμανα με max καμια 10αρια λεξεις στα ελληνικα (για τα φραγκα βασικα).....αγγλικα αρχιδια...συννενοηση φυστικι δηλαδη ,με νοηματα σαν τους πρωτογονους στην κρητιδική περίοδο....και παμε τωρα στο θεμα....προσεξτε φαση....συννενοηση με "γραφειο" ...80 € για μια ωρα συν 20 € ακαποτο ,αυτα τα δυο για μια εκτονωση .....συν 20 € η δευτερη εκτονωση ,δε γαμιεται λεω ας δουμε....στη μαχη τωρα (αφου αργησαν να την φερουν καμια ωρα) συννενοηση με νοηματα οπως προειπα ,τσιμπουκι τρισαθλιο ,με τα δυο χερια και με το ζορι ,να μπαινει στο στομα εως 2-3 εκατοστα max και με πιεση απο εμενα...βυζια πεσμενα 1.5 νουμερο ,μουνι καραδουλεμενο ,κωλαθρα ,γενικα σωμα μετριο προς χαλια ,με τα πολλα αφου σηκωθηκε η ψολη ,της δειχνω βαλε καποτα(πηγε να την σκισει η μαλακω και γαμω τα τεντωματα) και ανεβαινει πανω....εδω αρχιζει η ξεπετα...ισα-ισα που κουνιοταν συμμετοχη ΜΗΔΕΝΙΚΗ,κλειστα ματια ουτε ενα ,μα ουτε ενα ,αχ βαχ ,εστω στα ρουμανικα ,για το γαμωτω-δηθεν...ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΔΕΝ ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ.....γυρνα στα 4 της λεω μπας αλλαξει κατι....ΑΡΧΙΔΙΑ Η ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ουτε καν κουνιοταν ρε πουστη μου.....παμε ιεραποστολικο....ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ακινητη ,αμετοχη ,αθλια....εκει η ψολη επεσε .....παμε της λεω πιπα-μαλακια μπας και χυσω...προσεξτε τωρα ..βγαζει καποτα και μου λεει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....20€ για 2η πιπα....εμεινα καγκελο(δεν ειχα χυσει ακομα) ,ετσι λεει γκραφειο μου λεει....μαγκες πως κρατηθηκα να μην αρχισω τα μπινελικια....ΘυμόςΘυμόςΘυμός...δηλαδη αμα βγει η καποτα(και δεν εχεις χυσει )συν 20 € η συνεχεια συν-συν-συν ,δεν ξερω εγω τι αλλο ....παιξτον να τελειωνουμε -χυσιμο και πουλο...πατε καλα ρε μαλακες εσεις του "γραφειου"...τι ειναι τα εικοσαρικα .....μαρουλια ....αει στο διαολο....αλλα δεν φταιει η γκομενα....αυτα ξερει ,αυτα λεει ,αυτα μπορει να κανει......τι νομιζετε ρε με τα ψεμματα - αθλιες γκομενες - αθλιες υπηρεσιες - μουφα συννεοησεις κ.λ.π αθλιοτητες μπας και κανετε καμια αρπαχτη ......θελετε να λεγεστε και "γραφειο"....

ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....!!!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
CIVIL111
Μέγας
22
Πόντοι:
4.175
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 11
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2011
Με αυτη την κριτικη εχεις βοηθειση αρκετους συναθλητες που θα την περναν και θα κλαιγαν τα χρηματα τους .
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 11
1 2