Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 14 10
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τους προηγούμενους, απλά καταθέτω τη δικιά μου εμπειρία. Υποδοχή στο χώρο της ψυχρή. Η κοπέλα μακριά από τις φώτο, προφανώς ξέχασε την περιποίηση της αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση όχι μπάζο. Δεν ξέρω αν την πέτυχα σε γενική κακή διάθεση ή είχε δυσάρεστη εμπειρία με τον προηγούμενο πελάτη αλλά με εμένα πολύ τυπική με πολύ ψεύτικα "γλωσσόφιλα" και σέρβις φτηνιάρικου μασατζίδικου στη καλύτερη περίπτωση. Στην αρχή πίστευα ότι ίσως να θέλει λίγο τον χρόνο της για να αποδώσει αλλά που τέτοια τύχη... Η ώρα περνούσε, τα χρήματα ήταν ήδη χαμένα και η συμπεριφορά της πολύ μα πολύ μηχανική, σαν ζόμπι. Τελείωσα με το ζόρι μόνο αφού αναγκάστηκα να την βάλω να μου τον παίξει. Σε όσο χρόνο απέμεινε εγώ το έριξα στο κάπνισμα και αυτή στο κινητό της. Κρίμα! Δεν ξέρω τι άλλο να πω, απλά ελπίζω οι επόμενοι να είναι πιο τυχεροί από εμένα. Καλή ανάσταση σε όλους μας και στην ίδια φυσικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 15, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mrstudiotherapyy, slaviani, xagnostos2006 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2023
"Κάηκε" και αυτη!
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, bigmountain89, Bartender 74
15 Απριλίου, 2023
Με εμένα ίσως έσπασε το ρεκόρ ποιο γρήγορης παρουσίας
-My name is Monika,first money please!
-Εκλεισα την πόρτα!
review reaction 1 review reaction 3 White Othellos, hornyasfuck, Γιώργος Παπ. και 3 άλλα μέλη
15 Απριλίου, 2023
Lucifer69 ~ Πραγματικά κρίμα που σου έκατσε στραβά η φάση μαζί της σε αντίθεση με μένα. Όμως δεν με παραξενεύει αυτό που σου συνέβη γιατί τα περισσότερα ουκρανοειδή πουτανάκια είναι σλάβες β κατηγορίας και τον τελευταίο χρόνο εκμεταλλευόμενες τις δυσκολίες άφιξης των ρωσίδων στην Ευρώπη λόγω των γεγονότων, το παίζουν όπως και όσο γουστάρουν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα προς αποφυγή από το συγκεκριμένο γραφείο είναι η Olivia5 (ο ορισμός της τυχάρπαστης), η Veronika8, Adelina5, Lika5 κλπ κλπ
review reaction 1 White Othellos, hornyasfuck, Bartender 74
15 Απριλίου, 2023
Μένω έκπληκτος με την συμπεριφορά της!!! Αυτή είναι αριστούχος απόφοιτος ηθοποιίας με μεταπτυχιακό στο gfe. Όταν είχε τελειώσει το ραντεβού μου, κοιτούσα τα δάκτυλα μου μπας και είχαμε περάσει βέρα Πλατύ χαμόγελο Πάντως αφού είχε περάσει η ώρα, καλά έκανες και δεν ενημέρωσες το γραφείο. Ως συνήθως θα ζητούσαν "συγγνώμη" και θα σου έκαναν έκπτωση 3,5€ στην επόμενη επιλογή σου...
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
15 Απριλίου, 2023
Μάλλον της λείπει ο γκόμενος της πίσω στο Παρίσι.
review reaction 3 hornyasfuck
16 Απριλίου, 2023
Λυπάμαι φίλε ( είναι όπως τα γράφει ο midenikon για σλάβες β' κατηγορίας ). Αφού έκατσες έως το τέλος ,καπνίζοντας εσύ και αυτή με το κινητό ,δεν της τον έδινες στο στόμα μέχρι το last second ,για το γαμώτο ,να της την σπάσεις και ας μην είχες επάρσεις ...
review reaction 1 Milfomaniac, hornyasfuck
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6