Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 6 10
Call-Girls 30322
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη νωρίς το βράδυ στο χώρο της κοπέλας σε γνωστό ξενοδοχείο στη Συγγρού.με υποδέχτηκε με ένα σετ μαύρα εσώρουχα μου έδωσε φιλί καυτό με γλώσσα και πήγα για μπάνιο συνενόηση με βασικά αγγλικά εκτός και αν ξέρετε ισπανικά.βγηκα από το ντους και ξεκίνησε ο αγώνας με αγκαλιές φιλιά και φουλ γλωσσοφυλλα.η κοπέλα τα δίνει απλόχερα.πιπα από τη μεριά της μεγάλης διάρκειας και πρόσπαθειες για ντιπ.με πιπωνε στο πλάι δεν ήρθε από κάτω να βλέπω και το πρόσωπο της αλλά οκ.με είχε κάνει τούρμπο και ανέβηκε από πάνω.απο αρχίδια δε πέρασε και δε νομίζω να γλείφει.μετα από ώρα αλλάξαμε στάση και τη πήρα ιεραποστολικα ώσπου ήρθε και το τέλος.μπανακι.κουβεντουλα με γκουγκλ τρανσλειτ και ξεκίνημα δεύτερου γύρου.πολλα γλωσσοφυλα αγκαλιές πράγμα που το γουστάρει.καλη πίπα και ξεκίνημα τώρα στα τέσσερα και μετα από πάνω μου όπου μετα από πολλυ κοπανημα ήρθε το τέλος.της έδωσα τα λεφτά ντύθηκα και αποχώρησα.συνοψιζοντας αξίζει για gfe νομίζω χαμογελαστο κορίτσι με κέρασε και μια κόκα κολιτσα.δε μασάει στο σεξ και είναι πολλυ όμορφη και με σώμα σφιχτό και ωραίο κωλο.βυζι σιλικόνη.σαν τις λατίνες που βλέπεις λογικά στους δρόμους Κολομβίας αρηνετινης και Ρίο ντε Τζανέιρο στα διάφορα μαγαζιά μπαράκια αλλά και στο δρόμο.συστηνεται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 05, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
panagos7
Πορνοστάρ
Εγγραφή:
5 Δεκ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
7.645
Πόντοι:
8.816
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 THV, andronikos3, Moku και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Απριλίου, 2023
Καλά τα λέτε όλοι ,γλωσσοφιλα,παπάδες αλλά σωματική περιγραφή λίγοι κανουν. Έχει σχέση με τις φωτογραφίες;Είναι πιο παχιά στην πραγματικότητα; Πες κάνα δυο λόγια παραπάνω.
K
Koulourakias1
review reaction 1 hornyasfuck, ISINAS
07 Απριλίου, 2023
Είναι ίδια με τις φωτό εκτός από το λογικό ρετουσαρισμα που έχει πέσει σε σημείο όμως που δεν αλλοιώνει αυτό που βλέπεις.σωμα πολλυ καλό και κωλος σαν τη φωτό.βυζι σιλικόνη με ωραία αίσθηση.μαλλια κτλ όπως στη φωτό.
review reaction 1 hornyasfuck
07 Απριλίου, 2023
Όλες οι λατινες είναι νταρντανες η πλαδαρές με κάτι σαν μυρμηγκιές στο στήθος γύρο από της ρογες όλες όμως !!! Αυτό έχει να κάνει με την διατροφή τους ( όχι αυτό με τις ρογες …)
review reaction 3 hornyasfuck
09 Απριλίου, 2023
"Σωμα σφιχτό κ ωραίο κωλο" γράφει ο παίχτης.
Από πού προκύπτει η πλαδαροτητα?
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4