Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 3 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Κασκαντεριλικι με τη βραζιλιανα καθοτι δεν ειχε κριτικες , μου βγαζαν ομως εναν αερα για δυνατα γουστα οι φωτος κ ειπα να ριξω κληρο .

Χτυπαει πορτα κ βλεπω ενα μινιον πλασμα 1.56-57 μαξ ντυμενη αναλαφρα με ροζ κολλητο φορεμα , τακουνι μποτα κ απο μεσα δαντελενιο στριγκακι χωρις σουτιεν με τις θηλες να διαγραφονται . Σε σχεση με τις φωτος ειναι αυτο που βλεπετε αλλα ολα σε πολυ μινιον εκδοση τσεπης .

Πολλα τατου παντου στο σωμα , διαφορα μπιχλιμπιδια στα χερια , μακρια βαμμενα κοκκινα νυχια κ γενικα δε σου βγαζε τον αερα κλασατης γκομενας αλλα κατι σε πιο φθηνοπουτανιαρικο . Στα συν , δεμενο λεπτο κορμι χωρις λιπος με μικρο ωραιο κωλαρακι πετρα αλλα με μετριο προσωπο ( φτιαγμενα καταλευκα δοντια κ μακρια ισια μαλλια ) κ με πλαστικες σε μυτη κ στηθος ( πολυ σκληρο κ ακαμπτο 3αρι ). Ηλικια 26 δηλωσε , αντε +1 ή 2 κοντα εκει την εκανα .

2 γυροι παιχτηκαν, τελειωματα στο λαστιχο κ στο στηθος , δε μπορουσα να ανεβασω ομως στροφες γτ δε βολευε το μικροκαμωμενο λιποβαρες σκαρι στο κοπανημα , συν τοις αλλοις αρχικα ηταν διστακτικη μη μπω με τα μπουνια οποτε ξεκινησα πιο χαλαρα κ ανεβασα στη πορεια .

Στα συν το τζελ που βαζει ειναι ελαχιστο κ νιωθεις τη διεισδυση , τα γλωσσοφιλα ειναι βαθια αν κ δε τα τιμησα ιδιαιτερα λογω της αναπνοης της ( καπνιζε μια μαλακια που εγραφε πανω natural σαν iqos χωρις νικοτινη κ πισσα απ οτι μου πε ), δαχτυλο και μπατσακια ναι και χρονο δεν εκλεψε τουναντιον συνεβαλε με τις κινησεις της στην εναρξη του 2ου γυρου ενοσω χαλαρωναμε με σοσιαλ . Σπατουλα να πω δε με ενεπνευσε να περασω .

Στα μειον , κακη πιπα πολυ ρηχη κ χλιαρη χωρις μπαλες , ακολουθουσε μηχανικα χωρις παθος ή ζωντανια , ψευτικες κραυγες που με εκνευριζουν οχι συνεχεις αλλα τις ειχε στο ρεπερτοριο και οτι ζοριζοταν στις υψηλες στροφες κ δε μπορουσα να εκφραστω οπως ηθελα . Ντουζακι κ λεφτα στο τελος

Aγγλικα δε ξερει ουτε λεξη, μονο translator , ευδιαθετο κ επικοινωνιακο πλασμα αισθανεσαι οικεια μαζι της καθοτι χαμογελαει κ θελει σοσιαλ αλλα πολυ κουμπωμενο ανευρο μηχανικο γαμησι μονο για χαμηλες στροφες κ με καποιες βασικες ελλειψεις οπως πχ η πιπα . Σε συνδυασμο με το οτι δε τη βρηκα κατι ιδιαιτερο εμφανισιακα δε βρισκω λογο να τη ξαναδω αν και οκ δε μετανιωσα γτ εριξα 2 πιστολιες

Ηρθε πριν 3 βδομαδες κ θα φυγει σε 11 μερες, 1η φορα Ελλαδα αλλα θα ξαναρθει καλοκαιρι, ειναι μανα ενος κοριτσιου 10 ετων κ καταγωγη απο Ριο.

ΥΓ. Για οσα κοριτσια ή γραφεια διαβαζουν , ριξτε κανα φραγκο στο outfit κ το παρουσιαστικο , φαντασιωσεις πουλατε κ εκει εντασσεται κ αυτο

Αυτα αλανια, α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 25, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maradona7
Γλομπεάρχης
148
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, gnnakos, elpotero και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2023
Αυτες οι λατίνες γιατι αραγε ηρθαν?Το 90% κανει κακο σερβις,ειναι κακοδιαθετες,ξεπέτες και απρόθυμες.
Εκτός των άλλων δημιουργησαν και σοβαρά θέματα ποινικά!Τελικά για καλό ερχονται?
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, maradona7 και 2 άλλα μέλη
27 Μαρτίου, 2023
Διαβάζω ἕνα σωτό λόγους νά μήν τὴν πάρω: πλαστική, κάτω τοῦ 1.60, τατουάζ, κάπνισμα, τατουάζ, κακή πίπα, τζέλ, διστακτική συμμετοχή...
review reaction 1 Bartender 74, maradona7
27 Μαρτίου, 2023
Φιλε horny απο τους λογους που ανεφερες , το τζελ εγραψα ηταν ελαχιστο δεν ειχαμε κανενα θεμα εκει.

Στα υπολοιπα συμφωνουμε ναι, προσωπικα ειμαι 1.82 κ δε με βολεψε κιολας σα σκαρι καθολου . Διστακτικη ηταν στην αρχη επισης οπως γραφω , στη πορεια ξεκλειδωσε κ ακολουθουσε ανευρα μηχανικα απλα
review reaction 1 hornyasfuck
27 Μαρτίου, 2023
Οὔτε τό ἄνευρο εἶναι καλό.... Ἐμένα πάντως γενικά τό τζέλ μέ ξενερώνει, ἀνεξαρτήτως ποσότητος. Γενικά, ἀνέφερα τά συμπεράσματά μου μέ βάση τὰ γοῦστα μου. Ὁ καθένας μὲ τὰ δικά του γοῦστα. Περί ὁρέξεως κολοκυθόπιτα....
review reaction 1 maradona7
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4