Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 6 10
Call-Girls
24948
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετά από συζήτηση με αδελφικό φίλο όπου τα λέγαμε και μου έλεγε τα δικά του προετοιμάζεται ο καυλιάρης για να πάει Ελβετία και ήδη από τώρα μιλάει με βίντεό κλήσεις με εσκορτ εκεί πέρα του λέω σκάσε νιώθω το σπερμα να με χτυπάει στο κέφαλο.
η επικοινωνία με το γραφείο εξαιρετική το ραντεβού κλείστηκε για 30 λεπτά στο χώρο της κοπέλας
με υποδέχτηκε με ωραία σέξι μαύρα εσώρουχα
θα συναντήσετε το κορίτσι των φωτογραφιών χωρίς την λάμψη
σώμα όπως τις φωτογραφίες
πρόσωπο γλυκό με ωραία πράσινα μάτια της λέω πάω για ένα ντουζ αλλά θέλω να έρθεις κι εσύ μαζί μου και να με χαζεύεις όταν κάνω μπάνιο και ταυτόχρονα να παίζεις με το μουνάκι σου σε translation επειδή τα αγγλικά της είναι φτωχά δε μου χάλασε χατίρι ξεπλένουμε καλά καλά Και ορμάω στην πόρτα του μπάνιο όπου με περίμενε όλο νάζι και χαϊδεύοντας το μουνάκι της γλωσσόφιλα αβερτα Φυλάει όμορφο το κορίτσι της αφαιρώ τα εσώρουχα στα γόνατα και γλύφω το μουνάκι της δάκτυλα μπρος και πίσω την παίρνω από το χέρι και ξαπλώνω στο κρεβάτι αρχίζει να φυλάει λαιμό ρώγα και κατεβαίνει και το παίρνει στο στόμα πίπα καλή αργεί αισθησιακή όπως μου αρέσει παίρνω το προφυλακτικό πλαγιαστό ιεραποστολικό στα τέσσερα όρθιοι στο κρεβάτι και κατάθεση στα βυζιά της
εκανα ένα γρήγορο ντουζ της έδωσα τα χρήματα και την αποχαιρέτησα με ένα γλυκό φιλί
αυτά από μένα να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
η επικοινωνία με το γραφείο εξαιρετική το ραντεβού κλείστηκε για 30 λεπτά στο χώρο της κοπέλας
με υποδέχτηκε με ωραία σέξι μαύρα εσώρουχα
θα συναντήσετε το κορίτσι των φωτογραφιών χωρίς την λάμψη
σώμα όπως τις φωτογραφίες
πρόσωπο γλυκό με ωραία πράσινα μάτια της λέω πάω για ένα ντουζ αλλά θέλω να έρθεις κι εσύ μαζί μου και να με χαζεύεις όταν κάνω μπάνιο και ταυτόχρονα να παίζεις με το μουνάκι σου σε translation επειδή τα αγγλικά της είναι φτωχά δε μου χάλασε χατίρι ξεπλένουμε καλά καλά Και ορμάω στην πόρτα του μπάνιο όπου με περίμενε όλο νάζι και χαϊδεύοντας το μουνάκι της γλωσσόφιλα αβερτα Φυλάει όμορφο το κορίτσι της αφαιρώ τα εσώρουχα στα γόνατα και γλύφω το μουνάκι της δάκτυλα μπρος και πίσω την παίρνω από το χέρι και ξαπλώνω στο κρεβάτι αρχίζει να φυλάει λαιμό ρώγα και κατεβαίνει και το παίρνει στο στόμα πίπα καλή αργεί αισθησιακή όπως μου αρέσει παίρνω το προφυλακτικό πλαγιαστό ιεραποστολικό στα τέσσερα όρθιοι στο κρεβάτι και κατάθεση στα βυζιά της
εκανα ένα γρήγορο ντουζ της έδωσα τα χρήματα και την αποχαιρέτησα με ένα γλυκό φιλί
αυτά από μένα να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών