Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 53 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 117232
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από καφέ και φαγητό με αδελφικό φίλο και συζητήσεις που σε αλλάζουν σαν άνθρωπο.
εβλεπα την σερβιτόρα και την φανταζόμουνα με μίνι και είχα μείνει
γιατί είχα καυλωσει απίστευτα
τόσο στο μυαλό όσο κ στο σώμα.

Η επικοινωνία με το γραφείο οκ με δύο μηνύματα κλείστηκε το ραντεβού στο χώρο της κοπέλας για 1 ώρα
το πρόσωπο της είναι διαφορετικό από τις φωτογραφίες αλλά εμένα μου άρεσε και το βρήκα πολύ γλυκό με συνδυασμό το χαμόγελο που δεν έφυγε καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού μας
σώμα petit με μικρό βυζί και ωραίο κωλαράκι για σκίσιμο
τα αγγλικά της είναι αρκετά καλά μπορείς να συνεννοηθείς
με υποδέχτηκε με ωραία σέξι λευκά εσώρουχα ήδη από την πόρτα οι γλώσσες μας ενώθηκαν της λέω πάω για ένα γρήγορο ντουζ και έρχομαι να σε απολαύσω
με το που μπαίνω μέσα ξεκινάει το έργο πετάω την πετσέτα και της το δίνω στο στόμα πίπα καλή υγρή βαθιά περιποίηση την πιάνω από τη μέση και την σηκώνω όρθια και φέρνω το μουνάκι της στο στόμα μου και αρχίζω να το γλείφω με μανία και εκείνη να τον παίρνει στο στόμα το σκηνικό σκέτη κάβλα λες και γυρνάγαμε ερωτική ταινία πορνό την στήνω doggy Και την σφυροκοπώ δυνατά ο κώλος της φοβερός δεν ήθελα να βγω από μέσα της ιεραποστολικό από πάνω και κατάθεση στα κωλομέρια της
η πούτσα δεν έλεγε να πέσει με σκουπίζει με μωρομάντηλα το ίδιο και τα κωλομέρια της από το σπέρμα μου
την παίρνω αγκαλιά και αρχίζουμε να φιλιόμαστε με γλώσσα δίχως αύριο
η γκόμενα είχε καυλώσει φουλ και το έδειχνα με κάθε τρόπο φυλάει λαιμό ρώγα και κατεβαίνει και το παίρνει στο στόμα πίπα εξαιρετική καλύτερη από την πρώτη τον έφτυνε και τον έπαιρνε με μανία και δεν ήθελε να σταματήσει την στήνω στον τοίχο και αρχίζω να την καρφώνω δυνατά την παίρνω από το χέρι και την πάω στην τουαλέτα κατεβάσω το καπάκι της λεκάνης και την φέρνω από πάνω εκεί δεν άντεξε και με γέμισε με τα υγρά της βγάζω το προφυλακτικό και της το δίνω στο στόμα και τελείωμα στα βυζιά της
εκανα ένα γρήγορο ντουζ ντύθηκα τις άφησα τα λεφτά και καληνύχτα σας

Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή