Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 15 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Μέλισσα έχει επιστρέψει εμφανισιακά όπως ήταν και παραμένει ένα γλυκό χαμογελαστό κορίτσι με κώλο ποίημα. Από κει και πέρα όμως δεν είχαμε ιδιαίτερη χημεία όπως και στην πρώτη μας συνάντηση αλλά το κατα εμένα δυνατό χαρτί του γραφείου έφυγε και γενικά δεν έβλεπα κάτι άλλο να μου γεμίζει το μάτι οπότε την προτίμησα. Από την μια φαίνεται πως δεν έχει όρεξη από την άλλη είναι πολύ επαγγελματίας. Στα φιλιά έβαλε πολύ γλωσσα, έβγαλε ένα πάθος εκεί είναι η αλήθεια. Στο δεύτερο γύρο κατά τη διάρκεια της πίπας την έπιασε ενας πόνος στο σαγόνι οπότε δεν μπορούσε να συνεχίσει και μπήκαμε στην πράξη λίγο πιο γρήγορα, το χετε πεθάνει στις πίπες το κορίτσι ρε παιδιά σηκώθητε να σπρώξετε λίγο γιατί θα πάθει καμία κοίλη στη γνάθο. Νταξει οκ η συναντηση όπως και η πρώτη γενικά δεν βγαίνεις χαμένος αλλά δεν είναι και wow. Προτείνεται σε όσους τους αρέσουν οι γλυκές κοπέλες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
MpleMaimou
Ενεργό Μέλος
17
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, doc_lin, piko και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Φεβρουαρίου, 2023
Θά πέρασε ὁ @geroksouras ἀκριβῶς πρίν. Γι αὐτό!
review reaction 3 review reaction 1 TOMCRUISE, geroksouras, dorcel
14 Φεβρουαρίου, 2023
@hornyasfuck το like σου το έβαλα γιατί γράφεις με το πολυτονικό σύστημα, για να μη ξεχνάμε τη γλώσσα μας, η οποία είναι πολύ πλούσια...
review reaction 2 hornyasfuck
14 Φεβρουαρίου, 2023
"Τα αγαθά κόποις κτώνται" λέει ένα σοφό ρητό. Η Μελίσσα και η κάθε Μελίσσα είναι εργάτρια του σεξ και αμοίβεται γι' αυτό. ΄΄Τίποτα δε χαρίζεται σ' αυτή τη ζωή. Τα πράγματα είναι απλά. Δε μας κάνουν καμία χάρη...Κοινώς δούναι και λαβείν!
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3