Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 54 10
Call-Girls 237758
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δεν ξέρω τον τελευταίο καιρό έχω πολλές καύλες δεν χορταίνω μουνί και θέλω να γαμάω συνέχεια
Τηλέφωνο στο γραφείο και κλείνω sasha για 1 ώρα στο χώρο της είχα φτάσει λίγο νωρίτερα στο χώρο της και ενημέρωσα αν γίνεται να περάσω νωρίτερα μου δίνουν το OK και ανεβαίνω
Το κορίτσι με υποδέχτηκε με ωραία μαύρα εσώρουχα με το που την είδα τα γλωσσόφιλα άρχισαν από την πόρτα την γυρνάω και την στήνω στον τοίχο γλώσσα έξω και την περιποιούμαι σε όλο της το σώμα σκύβω ανεβάζω το πόδι της στον ώμο μου και γλείφω με μανία το όμορφο μουνάκι της
Το μουνακι της πολύ καθαρό και χωρίς μυρωδιές το έγλειφα με μανία ως που με γέμισε με τα υγρά της
Πετάω την πούτσα έξω και της το δίνω στο στόμα πίπα από άλλο πλανήτη ίσως η πιο ωραία Που μου έχουν κάνει
ημουνα τόσο καυλωμένος που ούτε τα ρούχα μου είχα βγάλει φέρνει το προφυλακτικό και την καρφώνω με μανία στα όρθια ως που κατέθεσε στα βυζιά της
Ντουζακι και από τους δύο και ο δεύτερος γύρος δεν άργησε να ξεκινήσει την παίρνω από το χέρι και την ξαπλώνω στο κρεβάτι πετάω την πετσέτα και την στον δίνω στο στόμα δάχτυλα προς και πίσω ενώ με τσιμουκονε ιεραποστολικο doggy πλαγιαστό και τελείωμα στην κοιλίτσα της
Ντουζάκι ντύθηκα τις άφησα τα λεφτά πάνω στο κομοδίνο και με αποχαιρέτησε με ένα γλυκό φιλί
Από τα πολύ καλά γαμήσια που έχω κάνει έως τώρα στον άγριο έρωτα
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Elganador
Γλομπεάρχης
158
Πόντοι:
31.348
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Km7699, Terori, xan4625 και 43 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιανουαρίου, 2023
Θα τιμηθεί λίαν συντόμως σε μια εποχή που οι καλές επιλογές είναι ελάχιστες.
review reaction 2 Elganador
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1