Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 38 10
Call-Girls
102839
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Βλέποντας ξανά τις φωτογραφίες της και αναπολώντας την συνάντηση μαζί της είπα να μοιραστώ την εμπειρία μου.Κατ’ αρχήν να πω ότι το πρόσωπο της είναι πιο γλυκό από τις φωτογραφίες. Εδώ υπάρχει μια απόκλιση και της το είπα να το φροντίσει.Αν και όσοι την έχετε μπανισει θα έχετε καταλάβει ότι έχουν ρίξει φίλτρα.
Στα λοιπά η συνάντηση με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Αν και μικρή στην ηλικία ξέρει να παίξει με τον πελάτη και προσαρμόζεται. Πολλές πρωτοβουλίες και προσπάθεια να μην φύγω από το δωμάτιο αν δεν έχυνα δυο φορές. Ίσως να την έχουν δασκαλέψει ότι εδώ δεν πάμε για να μαλακιστούμε στα ραντεβού γιατί σε κάτι άλλες χώρες περισσότερο κάνουν συνοδεία παρά τρώνε πούτσα.
Η συνάντηση κυμάνθηκε αρκετά παραπάνω από τα συνηθισμένα στάνταρντς μου και θα ξαναπροτιμηθεί.
Στα λοιπά η συνάντηση με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Αν και μικρή στην ηλικία ξέρει να παίξει με τον πελάτη και προσαρμόζεται. Πολλές πρωτοβουλίες και προσπάθεια να μην φύγω από το δωμάτιο αν δεν έχυνα δυο φορές. Ίσως να την έχουν δασκαλέψει ότι εδώ δεν πάμε για να μαλακιστούμε στα ραντεβού γιατί σε κάτι άλλες χώρες περισσότερο κάνουν συνοδεία παρά τρώνε πούτσα.
Η συνάντηση κυμάνθηκε αρκετά παραπάνω από τα συνηθισμένα στάνταρντς μου και θα ξαναπροτιμηθεί.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 09, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν