Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.4 3 10
Call-Girls 11911
Γενική βαθμολογία

1.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

2.0
Εμφάνιση (σώμα)

1.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Μια καλή κριτική και μια όχι και τόσο καλή. Οπότε είπα να δοκιμάσω την τύχη μου. Αλλά...έφαγα τη φόλα.
Μου άνοιξε ντυμένη όπως να ναι, ένα ρομπάκι αδιάφορο. Τα λεφτά τα ζήτησε μπροστά. Συνήθως παίρνω κι ένα έξτρα, αλλά αυτή τη φορά (ευτυχώς) κρατήθηκα. Σώμα οκ, οχι πολύ γυμνασμένο, βυζί 2άρι θα μπορούσε να ναι καλύτερο, όπως και ο κώλος. Μετά το φρεσκάρισμα την άρχισα στα φιλιά, στην αρχή δεν δίνει γλώσσα, αλλά μετά σιγά σιγά τη δίνει. Η πίπα της αρκετά καλή όχι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά καλή. Ξεκινήσαμε ιεραποστολικό, έβαλε αρκετό τζελ, δεν σήκωνε πολύ βαθιά ζοριζόταν. Τη γύρισα στα 4 όπου έδωσα πόνο μέχρι να έρθει το τέλος στην καπότα. Ντουζάκι και από τους 2 (όχι μαζί) και λίγο σόσιαλ, μιλά καλά Αγγλικά. Αλλα: Η κοπέλα μιλάει πάρα μα πάρα πολύ. Άρχισε να λέει τις ιστορίες της τουλάχιστον κανένα τέταρτο. Κοιτάω ρολόι, είχαν μείνει λιγότερο από 15 λεπτά. Διακόπτω την πάρλα της και την αρχίζω στα γλωσσόφιλα για να καταλάβει ότι θέλω και δεύτερο γύρο. Μόνο πίπα, την έβαλα να μου τον γλύφει ασταμάτητα, μέχρι να με τελειώσει με το χέρι της, δεν ήθελα να της δώσω το έξτρα 20άρικο για το cim, αφού δεν με είχε ενθουσιάσει. Ξανά ντους και αποχώρηση. Μέχρι να φτάσω σπίτι την είχα ήδη ξεχάσει.
Φεύγει σε λίγες μέρες λέει για την χώρα της, έμεινε πολύ καιρό Ελλάδα. Μάλλον κουρασμένη. Πάντως δεν θα μου λείψει και σίγουρα δεν θα την ξαναπάρω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 03, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, kwstasxat, andronikos3 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Σεπτεμβρίου, 2022
1,5 στην εμφάνιση Χμμμ;
αν ισχύει η βαθμολογία που της έβαλες και δεν είναι από την τζαντίλα σου επειδή δεν πέρασες καλά μιλάμε για επίπεδο " Ταϋγέτη Μπασούρη" την βλέπεις και φεύγεις τρέχοντας φωνάζοντας "μην είδατε τον Παναή" Με ελαφρά δεν κάθεσαι την πηδάς και μετά την μαυρίζεις
review reaction 1 olddog, old boy, Aragorn135
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1