Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 3 10
Call-Girls
20866
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αρχικά να πω ότι η συγκεκριμένη πουτανα έχει πατήσει τα πρώτα -αντα.Ετσι μου φαίνεται και αν όχι είναι κοντά. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό ειδικά για όσους γουστάρουν τέτοιες γυναίκες. Επίσης συνεπάγεται εμπειρία και συνήθως καλό χειρισμό της πουτανας προς τον πελάτη.
Πράγματι:
από την αρχή έδειξε όχι μόνο εμπειρία αλλά φάνηκε να γουστάρει την όλη φάση με αποτέλεσμα να δίνει πολύ καλή ατμόσφαιρα στην συνάντηση.
Φιλάει πολύ παθιαρικα περιποιείται με την γλώσσα της όλη την περιοχή και έχει στρογγυλό κωλο που δίνει και ξέρει να τον στήνει καλά. Μουνι στάζει και δεν χρειάζεται καμία πρόσθετη λίπανση παρά μόνο τα υγρά της.
Τέλος να πω ότι στην επικοινωνία το έχει όχι τίποτα άλλο για να μην χάνουμε χρόνο με τους μεταφραστές.
Στα νιάτα της πρέπει να έκλεισε αρκετά σπίτια αυτό το κορμί.Πάντα τέτοια μιλφονια να έρχονται.Απο ότι μου είπε γουστάρει εδώ Αθήνα και έχει έρθει και άλλες φορές.
Πράγματι:
από την αρχή έδειξε όχι μόνο εμπειρία αλλά φάνηκε να γουστάρει την όλη φάση με αποτέλεσμα να δίνει πολύ καλή ατμόσφαιρα στην συνάντηση.
Φιλάει πολύ παθιαρικα περιποιείται με την γλώσσα της όλη την περιοχή και έχει στρογγυλό κωλο που δίνει και ξέρει να τον στήνει καλά. Μουνι στάζει και δεν χρειάζεται καμία πρόσθετη λίπανση παρά μόνο τα υγρά της.
Τέλος να πω ότι στην επικοινωνία το έχει όχι τίποτα άλλο για να μην χάνουμε χρόνο με τους μεταφραστές.
Στα νιάτα της πρέπει να έκλεισε αρκετά σπίτια αυτό το κορμί.Πάντα τέτοια μιλφονια να έρχονται.Απο ότι μου είπε γουστάρει εδώ Αθήνα και έχει έρθει και άλλες φορές.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 08, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Cooper S
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Τις σβησανε τις κριτικες ωστε να την ξανα πατησει ο κοσμος
εδω ειναι οι παλιοτερες κριτικες, λεγοταν σονια τοτε.
Κριμα να την πατησουν και αλλοι