Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 13 10
Call-Girls
21743
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Με την σειρά μου και εγώ να περιγράψω την εμπειρία μου με τη Λίνα.
Μετά από μια δυνατή Πρωτομαγιά για να ολοκληρωθεί χρειαζόταν ένα μήνυμα στο γραφείο και η Λινα ήταν το κερασάκι στη τούρτα.
Συνεννόηση πανεύκολη και η Λίνα στη πόρτα μου.
Φορούσε μια καμπαρντίνα ωραία και ένα μαύρο φόρεμα από μέσα που της πήγαινε παρά πολύ.
Έβγαλε τα ρούχα της και είδα τα κόκκινα εσώρουχα της,σκέτη φωτιά το όλο θέαμα.
Αρχίζει μια πίπα όχι τέλεια αλλά αρκετά καλή ,πρώτη στάση από πάνω χοροπηδάει με πάθος και μετά για πολύ ώρα στα 4.
Για μια στιγμή διέκοψα το σφυροκόπημα για να την γλείψω καθώς έχει πολύ ωραίο ροΖ μουνακι που δεν μπορώ να αντισταθώ(το συνιστώ για αυτούς που τους αρέσει να γλείφουν ).
Ξανά στα 4 για να μπορέσω να τελειώσω κάτι που δεν γινόταν καθώς η κοπέλα έβαλε πολύ τζελ(το μόνο μείον )και δεν την λες και την πιο στενή .
Το τέλος ήρθε στη πίπα όπου μαζί με χέρι κατάφερε να με τελειώσει .
Εν κατακλείδι μια όμορφη συνάντηση καθώς είναι πάνω απ όλα ένας καλός άνθρωπος .
Πιστεύω θα υπάρξει ένα repeat ?
Αυτά και καλά γαμησια!!!
Μετά από μια δυνατή Πρωτομαγιά για να ολοκληρωθεί χρειαζόταν ένα μήνυμα στο γραφείο και η Λινα ήταν το κερασάκι στη τούρτα.
Συνεννόηση πανεύκολη και η Λίνα στη πόρτα μου.
Φορούσε μια καμπαρντίνα ωραία και ένα μαύρο φόρεμα από μέσα που της πήγαινε παρά πολύ.
Έβγαλε τα ρούχα της και είδα τα κόκκινα εσώρουχα της,σκέτη φωτιά το όλο θέαμα.
Αρχίζει μια πίπα όχι τέλεια αλλά αρκετά καλή ,πρώτη στάση από πάνω χοροπηδάει με πάθος και μετά για πολύ ώρα στα 4.
Για μια στιγμή διέκοψα το σφυροκόπημα για να την γλείψω καθώς έχει πολύ ωραίο ροΖ μουνακι που δεν μπορώ να αντισταθώ(το συνιστώ για αυτούς που τους αρέσει να γλείφουν ).
Ξανά στα 4 για να μπορέσω να τελειώσω κάτι που δεν γινόταν καθώς η κοπέλα έβαλε πολύ τζελ(το μόνο μείον )και δεν την λες και την πιο στενή .
Το τέλος ήρθε στη πίπα όπου μαζί με χέρι κατάφερε να με τελειώσει .
Εν κατακλείδι μια όμορφη συνάντηση καθώς είναι πάνω απ όλα ένας καλός άνθρωπος .
Πιστεύω θα υπάρξει ένα repeat ?
Αυτά και καλά γαμησια!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 02, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή