Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 66 10
Call-Girls
171410
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επανάληψη με το όμορφο κορίτσι γιατί λόγω των συνθηκών ήθελα σίγουρα πράγματα. Φυσικα τα νεύρα έγιναν τσαταλια στην reception που με είχαν στην αναμονή προς ελεγχο 10 λεπτα διοτι είχαν αφίξεις. Αφου με είδαν όλοι και μου έγινε πρωκτοσκοπηση με άφησαν να ανέβω τα σκαλιά....Όπως πάντα όμορφο το κορίτσι στην υποδοχή περιποιημενο και κυρίως πεντακάθαρο. Σωματικά εξακολουθεί να είναι κούκλα με φοβερό κωλο, πλάτη πόδια. Κρίμα για τον χασαπη που της εβαλε στήθος αλλά νομίζω ότι μαλάκωσε λίγο. Μου αρέσει που μετά την περιποιημενη υποδοχη αναμένει στο κρεββάτι μετά το μπάνιο μου, γυμνή έτοιμη για όλα.Πολύ καλή πιπα και ωραίο στήσιμο όπως πάντα.Θεωρω ότι το πρόσωπο με τα σιδεράκια θα γίνει πιο όμορφο και τα αγγλικά ηταν βελτιωμένα.Ενας πολυ δυνατός γύρος με πολλά γλυψιματα αμφότεροι και ένταση κραυγαλέα ιεραποστολικα.Ωραίο μασαζ εν συνεχεία. Δεν επιδιωξα 2ο αλλά ούτε και αυτή διότι είχε την αγωνία της για τον πόλεμο και την επιστροφή της.Μου έκανε εντύπωση αυτό αλλά οκ λογω κατάστασης το προσπερνάς. Συμπέρασμα θέλω να επαναλάβω αλλά μάλλον με τον πόλεμο πρέπει να αφήσουμε το sport διότι τα κορίτσια αμφιταλαντευονται..
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες