Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 140 10
Call-Girls 329428
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Συνάντηση με την Ιόλη παλιότερα στο lacoba.θα είμαι σύντομος κ περιεκτικός .
Έψαχνα για ένα στανταρακι που σε καλύπτει σε έκτακτες καθημερινές περιστάσεις με υπαναχωρήσεις από μέρους μου στο τομέα εμφάνιση.
Η κοπέλα κατά την είσοδο της είναι αγχωμενη(λογικό) σαν πρώτη γνωριμία,ευδιάθετη καλοσυνάτη αλλΑ δεν διαθέτει το κάτι παραπάνω για να σε κρατήσει επαναληπτικά .στο σεξ μέτρια τα πράγματα στο σύνολο ,για βαθύ φιλί με γλώσσα διστακτικα στην αρχή αλλά με δίκη μου προτροπή κάπως βελτιώθηκε .δεν μου άφησε θετική εντύπωση αν κ συναντήθηκα άλλη μια φορά express .υπαρχει ένα αλλά...
Θεωρώ ότι αν λυθεί ,μπει μέσα στο ρόλο της για να ικανοποιήσει τον έτερο συνεργάτη /φίλο /παρτενέρ μπορεί να καταφέρει περισσότερα .
Ειλικρινά όσο δύσκολα είναι για τις κοπέλες τόσο δύσκολα είναι κ για εμάς να διαθέσουμε χρόνο και χρήμα για να ικανοποιήσουμε το βαθύτερο εγώ μας .αρα Ίσως με αστερίσκο *

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 greekarmy, TOMCRUISE, redb και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2022
280 ???? δλδ 140/ωρα , δλδ 8*140=1120 το 8ωρο για κοιτατε που θελει να πληρωθει με μισθος γυμασιαρχη!!! ΒΕΓΓΟΣ ΧΑΧΑΧ
review reaction 3 review reaction 1 petergsp, f21, xarisma
12 Μαρτίου, 2022
Κι εσυ ρε αδερφέ 300€ περιπου για την Ιόλη!! Δεν είχε τίποτα άλλο το μενού εκείνη την ώρα να διαλέξεις;
review reaction 1 gymaster
12 Μαρτίου, 2022
Τότε γιατί την κράτησες δύο ώρες φίλε ;
review reaction 1 ασωτος40
12 Μαρτίου, 2022
Mεγαλε εκτος οτι γραφτηκες 2/3 και η πρωτη κριτικη σου ειναι ασχημη δε μας τα λες καλα εφοσον σε φολιασε οπως λες γιατι δε το εληξες στην ωρα και εδωσες αλλα 140 για δευτερη ωρα??????
review reaction 1 ασωτος40
12 Μαρτίου, 2022
Δυστυχώς Όπως έγραψα και εγώ στην κριτική και σχολίασε και ο gymaster είναι πολλά τα λεφτά για αυτά που προσφέρει.
f21
f21
review reaction 1 petergsp, gymaster
12 Μαρτίου, 2022
Η κάθε κοπέλα με μακροημέρευση όπως η Ιόλη και η κάθε κοπέλα που έχει αρκετές κριτικές σίγουρα έχει του φαν τις συμπαθιες και τις αντιπάθειες της .
Όλα τα αλλά απλός περιττά
Α
ασωτος40
13 Μαρτίου, 2022
@διανοουμενος η καβλα και η λογική δεν συμβαδίζουν πάντα .εχειδ όμως δίκιο για αυτό ψαχνω κάτι μόνιμο .
@buzzkill φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο έπρεπε να την είχα διώξει στην μια ώρα :-(
@velociraptor
Το γεγονός ότι εκανα πρόσφατα εγγραφή δεν αντικρούει το γεγονός να ήμουν ένας απλώς αναγνώστης .
Τότε πλήρωνα πάντα σε φάκελο προκαταβολικά
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7