Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 211 10
Call-Girls
525664
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Συνάντηση με Μαρίνα στο χώρο μου το πρωί. Προηγήθηκε τηλέφωνο από την προηγούμενη και μήνυμα την ίδια μέρα το πρωί. Εμφανίστηκε 10 λεπτά νωρίτερα με διάθεση για τρελες. Με θυμήθηκε (είχαμε ξαναβρεθεί) και ξεκίνησε ο αγώνας αφού ήπιε γρήγορα ένα εσπρεσσο.
Διάθεση να σε ικανοποιήσει τρελή. Πίπα διαστημική. Γλύφει χαϊδεύει παίζει με τα πάντα. Μπορούσε άνετα να με τελειώσει άμα την άφηνα. Μετά σεξ με την Μαρίνα από πάνω και εγώ να μην σταματάω να παίζω με τις πλαστικές (αλλά τρομερές) βυζαρες της. Τελείωσα , μπάνιο και δεύτερος γύρος που αρκέστηκα σε μια φοβερή πίπα. Τελείωσα και δεύτερη φορά , πράγμα όχι τόσο σύνηθες για μένα.
Για να μην μακρηγορώ , θεωρώ την Μαρίνα γι αυτό που προσφέρει και στην τιμή που το προσφέρει, το απόλυτο VFM (value for money)
Διάθεση να σε ικανοποιήσει τρελή. Πίπα διαστημική. Γλύφει χαϊδεύει παίζει με τα πάντα. Μπορούσε άνετα να με τελειώσει άμα την άφηνα. Μετά σεξ με την Μαρίνα από πάνω και εγώ να μην σταματάω να παίζω με τις πλαστικές (αλλά τρομερές) βυζαρες της. Τελείωσα , μπάνιο και δεύτερος γύρος που αρκέστηκα σε μια φοβερή πίπα. Τελείωσα και δεύτερη φορά , πράγμα όχι τόσο σύνηθες για μένα.
Για να μην μακρηγορώ , θεωρώ την Μαρίνα γι αυτό που προσφέρει και στην τιμή που το προσφέρει, το απόλυτο VFM (value for money)
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 11, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
60€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ευχαριστω
Το μόνο αρνητικό ότι την πετυχαίνεις δύσκολα.