Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 14 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Απο τις ποιο ωραιες κοπελες που εχω παει...ειλικρινα αγγελικο προσωπο πολυ ανωτερο των φοτογραφιων...

Σωμα λιγο διαφορετικο απο τις φωτογραφιες αλλα σιγουρα κοντα στα δικα μου δεδομενα! Δεν ειναι skinny, δεν ειναι chubby, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!!

Στα μειον τωρα δεν γουσταρει δαχτυλα και εχει μια πολυ προσπιητη συμπεριφορα...κουτοπονηρια...οσο καβλα σου βγαζει στο κρεβατι...τοσο χανει απο το να τελειωνουμε...

Μετα το δευτερο γυρο στη κυριολεξια πριν προλαβω να βγω απο το μπανιο ειχε ντυθει και καθοταν στο καναπε περιμενοντας τα λεφτα της ενω ειχαμε τουλαχχιστον αλλα 20 λεπτα...

Δεν ειπα τιποτα επρεπε και εγω να φυγω οποτε...

Στα του σεξ μια χαρα για μενα σε ολα τα επιπεδα γιατι αυτο το προσωπο και αυτες οι βυζρες με τρελανανε!!! Αλλα οπως ειπε και ο ποιο κατω παιχης : Μην περιμένετε να πρωτοβουλίες από την άλλη δεν αρνήθηκε τίποτα. (σχεδον)

Η κουτοπονηρια φαινεται στο οτι στο προκατοχο δηλωσε δασκαλα γιογκα και σε εμενα φοιτητρια ψυχολογιας!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 04, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
AmoKomA
Ανώτατος
77
Πόντοι:
11.396
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, srek7, HoneyVoskos και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαρτίου, 2022
Συμφωνώ με όλα όσα είπες... και αν έχει αυτη τη κουτοπονηριά μεγάλο μείον γιατί τώρα δεν θέλω να τη ξανασυναντήσω...
Όσα για τα προσωπικά της... βάζω έναν αστερίσκο ότι έτσι και αλλιώς το 99.9% από εμάς λέμε μαλακίες και αυτές δεν θέλουν να ανοιχτούν και αν δεθούν με τον άλλον... άλλωστε όλα είναι για τα λεφτά εν τέλει.
review reaction 1 AmoKomA, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1