Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 26 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Εχοντας ενα κενο ειπα να κανω ενα περασμα απο την sonya μιας κ ηταν διαθεσιμη. Ανοιγει η πορτα κ την βλεπω κ λεω εδω ειμαστε. Περναω, φιλακι διακριτικο κ χωρις να χανω χρονο περναω για γρηγορο φρεσκαρισμα κ βουρ στον αγωνα καθως με τα μισαωρα ραντεβου μου βγαινει το αγχος του χρονου. Η κοπελα ειναι για γουτσου γουτσου φιλακια κ αγκαλιτσες. Καποιος που ισως δουλευει αποκλειστικα σε ψηλες στροφες δεν ειμαι σιγουρος αν θα περασει το ιδιο καλα θελει τον χρονο της. Αν ασχοληθεις μαζι της θα σου δωσει παραπανω απο αυτο που περιμενες. Κωλος ποιημα κ τα βυζια εργο τεχνης. Μονη μου μαλακια δεν ειχα παρατηρησει οτι δεν κανει cim κ για μερικα δευτερολεπτα εκει στο τελειωμα καπου σαστησα γιατι περιμενα να τελειωσω με πιπα αλλα τουλαχιστον το βρηκαμε γρηγορα κ τα πηρε στο στηθος της. Σιγουρα σε κανονικης διαρκειας ραντεβου θα ειχα καλυτερη εικονα αλλα πιστευω πως αν την περιποιηθεις κ την κανεις να νοιωσει ομορφα, εχεις στο τσεπακι ενα ραντεβου που θα θυμασαι για καιρο οχι τοσο για το αεροπλανικο γαμησι αλλα για τον αισθησιασμο της κοπελας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς