Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 66 10
Call-Girls 125932
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αν και τη Μαρινα ειχα για κυριως πιατο, τελικα αποδειχτηκε οτι η Νικολ ηταν, και τι πιατο μαλιστα απο τα λιγα(κριτικες δεν ειχα διαβασει παρα μονο ενός συναγωνιστη και για τις 2, σε ακολουθησα ;) )
Φρεσκαρισματακι μεταξυ γυρων, αναμονη για τη φακιδομυτη και καπου εδω ξεκιναει το ραντεβου μας......

Ομορφο προσωπο, λιγο αγριο(θα συμφωνησω με το φιλτατο Jack), αλλά υπεροχη ΚΑΙ οταν χαμογελαει
Αρκετες φακιδες που μου βγαζουν γουστα και δυο πρασινα ματια ενιοτε γαλαζια
7 τατου κοσμουν το κορμι της
Σωμα οτι βλεπετε στις φωτο θα παρετε, παρα πολυ καλο για την ηλικια της, 23 σιγουρα δεν ειναι, 30(+?) πανω κατω
Αγγλικα καλα ειπαμε 2-3 κουβεντες οπου δεν θυμαμαι πολλα γιατι αυτο που ακολουθησε ηταν μια μαχη και ενα παθος οπου εχασα το φως μου

Στα του αγωνα πιπα με χερι που δεν ενοχλει, ομως ξαφνικα στο 69 παρατηρω την ελλειψη χεριου και σοβαρες προσπαθειες για deepthroat
Σε σημεια να κοβει και να σταματά για να απολαυσει το γλυψιμο που της εκανα και παλι να τον βαζει και να τον βγαζει, εδω ειμαστε λεω
Την γυρναω ιεραποστολικα και αφιερωνομαι μονο σε αυτη, δαχτυλα παιζουν παντου, να μου κραταει το κεφαλι ενω με κοιταει και σε λιγο ερχεται το τελος απο μερια της με μισο δαχτυλο που γλυστρησε απο τα υγρακια της στην οπισθεν της(δεν το προτιμαει ....υποθετω αλλα εκατσε πανω στη φαση, το λεω για να προλαβω κανεναν)
Αστραπιαιο φορεμα λαστιχου και μπαινω μεσα της οπου επικρατουσε πλυμμυρα.....
Φιλια με γλωσσα δινει και τα αποζητά
Στενοτητα κολπου αν και υγρη πολυ καλη, υπεροχα μικρα χειλακια, 1.5-2αρι στηθος
Κορμι αυτο που λεμε φιδισιο, πολυ καλο στην αφη, λιγη χαλαροτητα στην κοιλια την εχει οπως στις φωτο στο μπανιο
Απιθανα σπασιματα ειδικα στα 4, ξερει να σπαει μεση και να φερει κεφαλι προς τα πισω, σπαγγατα και ανοιγματα τα εχει στο χαλαρο
Στροφες αντεχει και ξερει να γαμιεται υ-π-ε-ρ-ο-χ-α, δεν ηθελα να σταματησω, χημεία στο μαξιμουμ
Αφιερωνεται σε εσενα οσο και σε εκεινη, το απολαμβανει, γαμιεται τσοντο-αισθησιακα..... σπανιος συνδυασμος.....

Δεν θα μπω σε αλλες λεπτομερειες, επικρατησε μια μαχη που δεν ηθελα να τελειωσει και το τελος ηρθε λογω ατυχηματος στο κωλομερι της, δεν αντεξα, παντα το ελεγχω
Την κοιτουσα σαν χάνος δεν ξερω τι ελεγα, τι μου ελεγε για κανενα 5λεπτο, μου χαιδευε το προσωπο, με πηρε απο το χερι και με πηγε στο μπανιο οπου με επλυνε, την επλυνα
Να βαρανε τα κινητα και εκεινη να λεει κανω ενα τσιγαρο, σορρυ στον οδηγο για την καθυστερηση
.... Δεν περιγραφω αλλο .....

Tested..... Τσόντο-Αισθησιακά!

ΥΓ. το 10 ειναι του Θεου και του ...κωλου

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών