Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 48 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 137316
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
το κορίτσι στην ώρα του έφτασε, όμορφα ντυμένη με το φορεματάκι της , γοβίτσες και ελαφρά βαμμένη.
Πέρασε στον χώρο μου και το πρώτο που μου λέει είναι ότι κάτι της θυμίζω και της ανέφερα για τις συναντήσεις μας τότε στο 2015 κτλ.
της πρόσφερα κρασί και εντός ολίγου ζήτησε να μπανιαριστεί.
προσωπάκι μια χαρά , έχει μεγαλώσει λιγουλάκι και αυτή αλλά είναι όλα οκ.
επέστρεψε με μαύρα εσώρουχα, κορμί καλοδιατηρημένο όλα φυσικά πάνω της. Έπεσε στην μάχη, φιλιά μπόλικα με γλώσσα είχαμε , χάδια , να επεξεργάζεται το πουλί μου με τα χέρια της και σιγά σιγά να κατεβαίνει. Πίπα με μπόλικη χρήση γλώσσας, φτυσίματα, γλύψιμο στα μπαλάκια αλλά και πίσω,
κάνει και ντιπ η κυρία.
Ζήτησε να γαμηθεί αλλά ήθελα να γλύψω και γω λιγουλάκι. Μπρος, πίσω γλώσσα, δάκτυλα μπρος και πίσω, σφαλιάρες στα κωλομέρια, να φτύνω το μουνί της και ξανά μανά δάκτυλα, χύνει μπόλικο.
προφυλακτικό και επί του καναπέος στήνεται στα 4 , το γυρίσαμε πάνω στο τραπέζι του σαλονιού και μετά πέσαμε στο πάτωμα. Μάχη έγινε .
Μούσκεμα πια και λερωμένη στα μικρά, φυσικά βυζάκια της πέρασε για μπάνιο.
πέρασα και γω με την σειρά μου για ντουζάκι και συνεχίσαμε την κουβέντα μας αλλά δεν κρατήθηκα και πολύ.
στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το ίδιο σενάριο αλλά στο κρεβάτι. Πίπα, γλυφωμούνι, πήδημα και όλα τα συναφή!!!!
είναι τρελοκομείο και θέλει να σε ευχαριστήσει. Δεν είναι μπεμπέκα σίγουρα, ξέρει να κινηθεί και να γαμηθεί.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 14, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
gpd
Γλομπεάρχης
334
Πόντοι:
34.717
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, George_1969, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού