Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 16 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Όπως αναφέρει ο τίτλος, σπάνια περίπτωση. Σπάνια, γιατί τολμώ να υποθέσω ότι η κυρία είναι 35+, δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν είχε πατήσει και τα 40. Αυτό την κάνει ιδιαίτερα έμπειρη και έξυπνη. Με λίγα λόγια, έχει πλάνο, ξέρει γιατί κάνει αυτό που κάνει και μην γελιόμαστε, την πλειοψηφία μας έχει για εύκολο στόχο. Εάν όμως καταφέρει κανείς (μην ρωτήσετε πως, καμιά φορά προκύπτει και αυτό, ακόμη και σε γερόντια όπως την πάρτη μου) και νιώσει άνετα, τότε βγάζει μία έντονη σεξουαλικότητα και απογειώνει την συνάντηση. Θεωρώ ότι ήμουν από τους τυχερούς. Καταπληκτικό και αυθεντικό σεξ (με αυτή την εντύπωση έμεινα), χωρίς ατζένα και πρόγραμμα, με πλήρη διάθεση, αντοχή και όρεξη. Άριστη τεχνική και άριστη στις λεπτομέρειες. Άλλωστε, είναι τσολιά, και μάλιστα υπερήφανος. Είναι προφανές ότι είναι ταξειδεμένη και ξέρει να στέκεται, να εντυπωσιάζει και να σαγηνεύει χωρίς να είναι φτηνή ή να δηλώνει ξεσκισμένη. Αυτό διαβάζεις από την συνολική εικόνα αλλά και από τις σημαντικές λεπτομέρειες. Σοβαρή ένσταση τα ηλίθια τατού, αλλά ας είναι. Πρέπει να υπάρχουν και τα αρνητικά για να μην την πατάμε σαν πρωτάρηδες. Επανάληψη σίγουρα και υψηλλη σ΄χεση κόστους απόδοσης. Οι βαθμολογίες για πρόσωπο και σώμα είναι απόλυτες χωρίς να λαμβάνω υπόψη την ηλικία. Εάν έπρεπε να βαθμολογηθεί σχετικά με την ηλικία της, τότε είναι 10άρι, για να μην πω 11 άρι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς