Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 14 10
Call-Girls
25110
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ρε παιδες, τι ηταν αυτο που βιωσα ?? Η απολυτη ηδονη..Μου θυμισε τις μερες που ημουν σε μια μεγαααλη σχεση κι εκανα ερωτα με την κοπελα κι ημουν στον παραδεισο
Δεν περιγραφεται το πώς περασα
Γλωσσοφιλα ιδια με τη γκομενα που γουσταρεις κ σε γουσταρει εδω κ καιρο, εχετε βγει κ μετα απο ποσες ματιες πονηρες καταληγετε να φιλιεστε σα να μην υπαρχει αυριο
Πιπα πολυ καλη, ολον τον κορμο, τις μπαλες αισθησιακο ρουφηγμα κ το κεφαλι εκει που πρεπει..
Στο πηδηγμα.......ειχα γινει πετρα.Στην αρχη στον καναπε εγω να καθομαι κι αυτη απο πανω κ να μου κανει ασυλληπτο riding κ να τελειωνει απανωτα.
Στο κρεβατι ιεραποστολικο, να ειμαι ακινητος με τις γροθιες στο στρωμα κι αυτη να μ εχει πιασει απο κωλο κ να κανει γρηγορες κινησεις περιστροφικες ή πανω κατω κ να ξανατελειωνει απανωτα..
Μετα upright doggy να την εχω σταθεροποιησει κ να την καρφωνω κ να τελειωνει απανωτα
Ε στο τελος τελειωσα κι εγω
Αραζω κρεβατι, την εχω στην αγκαλια μου κ το ποδι μου το ειχα αναμεσα στα δικα της κι εκανε ακομα σπασμους..
Μιλαμε βιωσα την απολυτη καυλα..
Φευγει 27/3 , θα ξανατιμηθει πολλακις..
Ωραιο σωμα, ωραιος κωλος, ωραια μεση, ωραια ποδια, δε μου αρεσουν τα τατουαζ γενικα κ δεν της πανε γιατι εχει πολυ γλυκο προσωπο κι οταν γελαει κανει λακακια στα μαγουλα το καυλακι..
Που πηγαν αυτες οι Ελληνιδες ρε,να ειναι μεσα στην καυλα ??
Μεσα στη ξινιλα ειναι οι αθλιες
Δεν περιγραφεται το πώς περασα
Γλωσσοφιλα ιδια με τη γκομενα που γουσταρεις κ σε γουσταρει εδω κ καιρο, εχετε βγει κ μετα απο ποσες ματιες πονηρες καταληγετε να φιλιεστε σα να μην υπαρχει αυριο
Πιπα πολυ καλη, ολον τον κορμο, τις μπαλες αισθησιακο ρουφηγμα κ το κεφαλι εκει που πρεπει..
Στο πηδηγμα.......ειχα γινει πετρα.Στην αρχη στον καναπε εγω να καθομαι κι αυτη απο πανω κ να μου κανει ασυλληπτο riding κ να τελειωνει απανωτα.
Στο κρεβατι ιεραποστολικο, να ειμαι ακινητος με τις γροθιες στο στρωμα κι αυτη να μ εχει πιασει απο κωλο κ να κανει γρηγορες κινησεις περιστροφικες ή πανω κατω κ να ξανατελειωνει απανωτα..
Μετα upright doggy να την εχω σταθεροποιησει κ να την καρφωνω κ να τελειωνει απανωτα
Ε στο τελος τελειωσα κι εγω
Αραζω κρεβατι, την εχω στην αγκαλια μου κ το ποδι μου το ειχα αναμεσα στα δικα της κι εκανε ακομα σπασμους..
Μιλαμε βιωσα την απολυτη καυλα..
Φευγει 27/3 , θα ξανατιμηθει πολλακις..
Ωραιο σωμα, ωραιος κωλος, ωραια μεση, ωραια ποδια, δε μου αρεσουν τα τατουαζ γενικα κ δεν της πανε γιατι εχει πολυ γλυκο προσωπο κι οταν γελαει κανει λακακια στα μαγουλα το καυλακι..
Που πηγαν αυτες οι Ελληνιδες ρε,να ειναι μεσα στην καυλα ??
Μεσα στη ξινιλα ειναι οι αθλιες
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 20, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου