Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 3 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν φίλοι μου συναγωνιστές έκλεισα για μια ακόμη φορά με το εν λόγω πρακτορείο την Alexandra μπορώ να πω ότι ειναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί και νοιάζονται για τον πελάτη για αυτό και πρέπει να υπάρχουν τα γραφεία για να γινονται όλα όπως πρέπει δεν θα μακρηγορήσω και πολύ η κοπέλα ειναι μια μικροκαμωμένη Ρωσιδούλα με απίστευτο λεπτό και καλλίγραμμο σωματάκι (PETITE) όπως των φωτογραφείων αυτό βλέπετε αυτό παίρνετε, βυζί Β φυσικό στητό με ρογίτσες κάγκελο και πεντακάθαρο αιδοίο, φιλί βαθύ με γλωσσά, με την πίπα μου τα χάλασε λίγο άλλα σε γενικές γραμμές ήταν οκ αφού ο Μητσαρας να φανταστείτε ήταν πιο μεγάλος από αυτήν για τόσο petiteΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο κατάσταση μιλάμε αφού σε μια φάση φοβήθηκα μην μου διαλυθεί στο κρεβάτι ΑσάλιωταΑσάλιωταΑσάλιωτα και μετά έπρεπε να την συναρμολογήσω από την αρχή ΧΑΧΑΑΑΑΑ........ Τέλος Πάντων παίχτηκαν δυο γύροι με επιτυχία με Πολύ normal ρυθμούς όπου στον δεύτερο το ευχαριστήθηκα λίγο πιο πολύ γιατί ξεμαγκώθηκε ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Προτείνεται για Λάτρεις των PETITE καταστάσεων και μόνο και όπως είπαμε όχι αγριάδες άμα δεν θέλετε αρχίσετε τις Lego κατασκευέςΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο. Ελπίζω να βοηθησα στην επομενη επιλογη σας Καλο σας Βραδυ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 25, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elpotero, redb, TOMCRUISE και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2021
Όμορφο προσωπάκι έχει. Είναι όπως στις φωτογραφίες ?
review reaction 1 hornyasfuck
27 Φεβρουαρίου, 2021
Ναι φίλε όπως η φωτο με λιγότερη λάμψη.
P
paparovicz
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2