Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 34 10
Call-Girls
61899
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Ίσως γίνω μονότονος και βαρετός αλλα για μια ακόμα φορά θα σας πώ οτι παίζει ρόλο η χημεία μεταξύ 2 ατόμων. Πόσο μάλλον σε αυτές τις συναντήσεις. ΑΛΛΑ υπάρχουν κάποια πράγματα που ταιριάζεις δεν ταιριάζεις τα παρατηρείς και δεν έχουν να κάνουν με την χημεία. Ένα απο αυτά είναι η κουτοπονηριά.
Κανονίζω λοιπον συνάντηση το γραφείο αμέσως να με εξυπηρετήσει και όντως η κοπέλα έρχεται στην ώρα της. Το μόνο που πείραξε πάνω της είναι χειλη παραφουσκωμενα αλλά δεν με χαλάει αυτό. Μπαίνει μέσα και αρχίζει κουβέντα-πλάκα για να σπάσει ο πάγος. Παρακάτω είπε ένας φίλος σε κριτική ότι έχει "ύφος", κατάλαβα τι λές μεγάλε. Όντως αν σε πειράζει αυτο το στυλ μπορεί να ξενερώσεις άσχημα.
Ναι δεν λέει όχι.
Ναι στην πίπα στον εξαφανίζει.
Ναι σκούζει.
(Βέβαια 2ρος γυρος δεν θα παιζόταν ΠΟΤΕ αν δεν έκανα κινηση οπότε το νου σας)
Εκεί όμως που χαλάστηκα τόσο όσο να πώ "κρίμα τα λεφτά" ήταν στην χαζοπάρλα στα χαζοαστεία που σκοπό είχαν (όπως εγώ το κατάλαβα) να αποφύγει το σεξ και εντέχνως να φάει χρόνο.Μου πέταξε μετά τον πρώτο γύρο "οκ σήμερα όλοι με γαμάτε πάρα πολύ λες και είναι η τελευταία σας μέρα."
Ναι σόρυ κιόλας. Αυτά λοιπόν δεν είναι θέματα "χημείας", είναι ψευτοεξυπνάδες ανατολικού μπλόκ. Έτυχε να ζήσω πάνω απο δεκαετία σε τέτοιες χώρες και συμπεριφορές όπως αυτή που λέει ο φίλος με το "ύφος" που ειναι κάπως ή τετοιες κουτοπονηριές συμπεριφοράς που σας λέω ήταν πολυ συχνά στο μενού (σε όλο το πληθυσμό).
Εν κατακλείδι
Δεν το χάρηκα
Δεν θα την ξανασυναντούσα
Δεν με ενδιαφέρει να μου προμοτάρει το εαυτό της λέγοντας πως όλοι μόλις δουν φωτογραφία της στο γραφείο παίρνουν για να την κλείσουν.
Δεν με νοιάζουν οι παπαρίες του στυλ εγώ είμαι το δώρο σας και είστε τυχεροί κλπ.
Αυτές της ΕΣΣΔ ή θα βγούν διαμάντια ή φόλες το λέω αυτό και το πιστεύω βάση δικών μου εμπειριών 100% και δεν έχω πέσει έξω.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση νιώθω πως άν την άφηνα να με καθοδηγήσει να έβγαινε φόλα ραντεβού.
Από μένα είναι Όχι.
Κανονίζω λοιπον συνάντηση το γραφείο αμέσως να με εξυπηρετήσει και όντως η κοπέλα έρχεται στην ώρα της. Το μόνο που πείραξε πάνω της είναι χειλη παραφουσκωμενα αλλά δεν με χαλάει αυτό. Μπαίνει μέσα και αρχίζει κουβέντα-πλάκα για να σπάσει ο πάγος. Παρακάτω είπε ένας φίλος σε κριτική ότι έχει "ύφος", κατάλαβα τι λές μεγάλε. Όντως αν σε πειράζει αυτο το στυλ μπορεί να ξενερώσεις άσχημα.
Ναι δεν λέει όχι.
Ναι στην πίπα στον εξαφανίζει.
Ναι σκούζει.
(Βέβαια 2ρος γυρος δεν θα παιζόταν ΠΟΤΕ αν δεν έκανα κινηση οπότε το νου σας)
Εκεί όμως που χαλάστηκα τόσο όσο να πώ "κρίμα τα λεφτά" ήταν στην χαζοπάρλα στα χαζοαστεία που σκοπό είχαν (όπως εγώ το κατάλαβα) να αποφύγει το σεξ και εντέχνως να φάει χρόνο.Μου πέταξε μετά τον πρώτο γύρο "οκ σήμερα όλοι με γαμάτε πάρα πολύ λες και είναι η τελευταία σας μέρα."
Ναι σόρυ κιόλας. Αυτά λοιπόν δεν είναι θέματα "χημείας", είναι ψευτοεξυπνάδες ανατολικού μπλόκ. Έτυχε να ζήσω πάνω απο δεκαετία σε τέτοιες χώρες και συμπεριφορές όπως αυτή που λέει ο φίλος με το "ύφος" που ειναι κάπως ή τετοιες κουτοπονηριές συμπεριφοράς που σας λέω ήταν πολυ συχνά στο μενού (σε όλο το πληθυσμό).
Εν κατακλείδι
Δεν το χάρηκα
Δεν θα την ξανασυναντούσα
Δεν με ενδιαφέρει να μου προμοτάρει το εαυτό της λέγοντας πως όλοι μόλις δουν φωτογραφία της στο γραφείο παίρνουν για να την κλείσουν.
Δεν με νοιάζουν οι παπαρίες του στυλ εγώ είμαι το δώρο σας και είστε τυχεροί κλπ.
Αυτές της ΕΣΣΔ ή θα βγούν διαμάντια ή φόλες το λέω αυτό και το πιστεύω βάση δικών μου εμπειριών 100% και δεν έχω πέσει έξω.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση νιώθω πως άν την άφηνα να με καθοδηγήσει να έβγαινε φόλα ραντεβού.
Από μένα είναι Όχι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Είναι πιο μικρό!!!!
να περάσει απλά ο χρόνος και νομίζει πως είναι 3 κλάσεις πάνω από αυτήν που πραγματικά ανήκει. Πάνε αρκετοί μήνες αλλά μου έχει μείνει
η μαλακισμένη συμπεριφορά της.