Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 4 10
Call-Girls
13013
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συναντηση με Lara πριν το βατερλο του συναγωνιστη.Δεν τρελαινομαι για πλαστικες εσκορτ παρολο που εχω ξαναπαρει και περασα καλα αλλα η Καιτη στο τηλεφωνικο εσταζε μελι γιαυτην οποτε την διαλεξα.Τα χειλη της κοπελας ειναι οντως παραμορφωμενα πολυ εκ πρωτης οψεως σε τρομαζει καπως αλλα μετα συνηθιζεις.Η Lara ειναι κουλ τυπακι συνενοησιμα αγγλικα τουμπανο κορμι ζουμερο πολυ απαλο δερμα στο στηθος εχει γινει καλη δουλεια και δεν εχει θεμα να της το πιανεις.Της αρεσει το σκληρο και το πορνοστυλ το παραδεχεται.Στα του σεξ προθυμη για ολα αμεσως γδυθηκε καναμε μπανιο μαζι και δεχθηκε και σεξ πισωκολητο στον νιπτηρα με θεα την απολαυστικη κωλαρα της.Το μακρυ μαλλι μεχρι τον κωλο ωραιο και αυτο.Καναμε πολλες στασεις με πιο πολυ ντογκι λογω κωλαρας δεν ειπε οχι πουθενα της αρεσαν τα πουτσοσκαμπιλα στην γλωσσα τον επαιρνε και τον χτυπαγε στις βυζαρες της δεκτικη και σε σκαμπιλια στην κωλαρα.Φιλια πολλα αλλα χωρις γλωσσα ηθελα να δοκιμασω το φιλι του ροφου κατι νιωθεις αλλα ειναι παραξενο εμπειρια ξεχωριστη παντως.Και στην πιπα τα βεντουζοχειλα ειχαν μια αλλη αισθηση το ενιωσα και αυτο.Ωραια ηταν με την Λαρα μου ειπε οτι δεν της αρεσαν οι φωτο της στο book θα εφευγε σε 2-3 μερες(δεν την εδιωξαν ειχε προγραμματισει να φυγει αποτι μου ειπε)και εχει σκοπο να ξαναρθει οκτωβρη εξαρτατε και πως θα ειναι η κατασταση με τον covid.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς