Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 198 10
Call-Girls
305643
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συνάντησα τη Μαρία τη Κυριακή που μας πέρασε στο priamos
Στα αρνητικά οτι δεν πηγαίνει σε πολλά ξενοδοχεία . πάμε τώρα στα θετικά , εύκολη επικοινωνία μέσο viber ,
Στην ώρα της στο ραντεβού . Εντυπωσιακή παρουσία , σα να βγήκε από τσόντα , βυζάρες και ωραία σώμα .
Πεντακάθαρη , μπάνιο μόλις ήρθε και ανάμεσα στους γύρους . Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι ζήτησε τα χρήματα στην αρχή , μου εξήγησε και το λόγο , δε με χάλασε απλά το αναφέρω . Στα του αγώνα φοβερό στοματικό , με τέλειωσε την πρώτη φορά . Μετά είχαμε αρκετές εναλλαγές στάσεων , κρεβάτια όρθια , καρέκλες πολυθρόνες , δε δυσανασχέτισε ήταν πρόθυμη να ακολουθήσει . Επίσης δυνατή και στο ισπανικό , λογικό με τέτοιες βυζάρες .
Στο social τώρα οκ , ευχάριστη .
Θα την ξανασυναντούσα τη Μαρία .
Στα αρνητικά οτι δεν πηγαίνει σε πολλά ξενοδοχεία . πάμε τώρα στα θετικά , εύκολη επικοινωνία μέσο viber ,
Στην ώρα της στο ραντεβού . Εντυπωσιακή παρουσία , σα να βγήκε από τσόντα , βυζάρες και ωραία σώμα .
Πεντακάθαρη , μπάνιο μόλις ήρθε και ανάμεσα στους γύρους . Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι ζήτησε τα χρήματα στην αρχή , μου εξήγησε και το λόγο , δε με χάλασε απλά το αναφέρω . Στα του αγώνα φοβερό στοματικό , με τέλειωσε την πρώτη φορά . Μετά είχαμε αρκετές εναλλαγές στάσεων , κρεβάτια όρθια , καρέκλες πολυθρόνες , δε δυσανασχέτισε ήταν πρόθυμη να ακολουθήσει . Επίσης δυνατή και στο ισπανικό , λογικό με τέτοιες βυζάρες .
Στο social τώρα οκ , ευχάριστη .
Θα την ξανασυναντούσα τη Μαρία .
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Φοβερό Κορμί και χαρακτήρας Κοινώς ...μούναρος .
Νομίζω , και ας με διαψεύσει κάποιος συνάδελφος ... ότι καλύτερο στα 80 ευρώ . ( άνευ κωλου )