Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 9 10
Call-Girls 5663
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Λίνα την συνάντησα πριν δυο μέρες σε δικό μου ξενοδοχείο, εύκολη η συνεννόηση με το γραφείο και η Λίνα ήταν στην ώρα της έξω από την πόρτα μου…
Είναι τσολιάς η κοπέλα… έκανε σκασιά με σορτσάκι, γόβες και μία μπλουζίτσα κοντή με μεγάλο ντεκολτέ… Από αγγλικά λίγα πράγματα, ίσα ίσα η συνεννόηση που βγήκε για τα του αγώνα και τι περίμενα από αυτήν…
Στην αρχή ήταν λίγο κουμπωμένη, δισταχτική… δεν έδινε εύκολα φιλιά και δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες, στην συνέχεια και μετά από το 69 που ξεχείλισα το στοματάκι της με σπέρμα ήταν ποιο διαχυτική και στα φιλιά της δεν έψαχνα την γλώσσα της…
Στο σεξ ακολουθούσε τις υποδείξεις μου, είχε καλά στησίματα και μετά τα μισά του αγώνα λύθηκε και η γλώσσα της και εξέφραζε και τις καύλες της, δεν καταλάβαινα τι έλεγε αλλά το έλεγε καυλιάρικα και γουστάριζα…
Είναι ωραία ψιλή γυναίκα, νεαρή στην ηλικία, ξανθιά γαλανομάτα με ωραίο κορμί και αποτριχωμένο μουνάκι που γουστάρει το γλείψιμο και τα παιχνίδια στην κλειτορίδα, της αρέσει το σεξ αλλά δεν είναι για άγριες καταστάσεις (μαλλιοτραβήγματα και μπάτσες στο κωλαράκι) … Θέλει τον χρόνο της για να αποδώσει αλλά αποδίδει αρκετά καλά…
Πιστεύω ότι αν επαναλάβω το ραντεβού θα αποδώσει καλύτερα και γρηγορότερα…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 12, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή