Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 8 10
Call-Girls
14906
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Όταν υπάρχει βίντεο δεν έχω πολλά να πω για το τι να περιμένει κανεις όταν την δει. Η αποτύπωση είναι πιστή.
Λεπτός σωματοτυπος με μέση δαχτυλίδι που τονίζει έναν υπέροχο κωλο που είναι σαν καρδιά (caliente)
Ύψος 1,65 με 1,67 μαύρα μακρυά μαλλιά.
Στα της συνεδρίας η Τονια κάνει πίπα που στην καλή της μέρα (την εχω συναντήσει πάνω από μια φορά) σε μουδιάζει...η πίπα της είναι τελετουργικό και αν αφεθείς λογικά θα σου φυγουν.
Παίχτηκαν δυο γύροι και τις δυο φορές τελείωσα στο σώμα. Φιλί βαθύ με γλώσσα αισθησιακό και η όλη εμπειρία είναι ξεκάθαρα gfe.
Η Τονια, προφανώς ελληνίδα, έχει επίπεδο και συστήνεται είτε για άνω της ώρας ραντεβου είτε για αυτούς που ψάχνουν και κάτι άλλο επικοινωνιακά πέραν του σεξ γιατί είναι καινή ίδια εξαιρετικά εγκεφαλική.
Η τιμή είναι τσιμπημένη και καλά κάνει καθότι δεν θεωρώ πως θα μπορούσε η ίδια να αποδώσει χαμηλότερα. Οι συναγωνιστές που ψάχνουν ένα μονόωρο σεξ και τίποτα άλλο σίγουρα μπορούν να κάνουν την φάση τους και με λιγότερα.
Όσες φορές την είδα μου προσέφερε κάτι διαφορετικό και ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα να αγοράσω.
Καλή χρονιά
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα