Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 5 10
Call-Girls
8373
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η εβδομάδα της τρελοκαύλας θα επρεπε να γράψω στον τίτλο αρχικά(γιατι προηγηθηκε πριν 2 μερες η συναντηση με την Ντανιελα) αλλα οκ ηθελα να αναδειξω την υπερπροσπαθεια του κοριτσιου που απορω πως δεν εχει αλλη κριτικη...Λοιπον εξακολουθώ,βραδια Τετάρτης πριν το ματς με καταιγιδα και πολυ κινηση στο δρομο για το γηπεδο 3 ωρες πριν, μου καυλωσε αντι να παω για καφε πριν το ματς να παω σε κοντινο ξενοδοχειο για να αποβαλλω το αγχος με σεξ,μετα απο αρκετες προσπαθειες σε διαφορα ανεξαρτητα κοριτισια και γραφεια μη βρισκοντας το στυλ που θελω λογω πιεσης της ωρας, μου προτεινε το συγκεκριμμενο την LERA ως διαθεσιμη συμφωνα με τα δεδομενα που περιεγραψα οτι ηθελα να ειχε,δλδ, σωμα petite,οχι πανω απο 1.70,μελαχροινη και να μην καπνιζει γιατι γουσταρα με τρελα γλωσσοφιλα,σε αυτο το σημειο θελω να ευχαριστησω το γραφειο γιατι μου την εστειλε οσο πιο γρηγορα μπορουσε και λογω κινησης ετσι ωστε να προλαβω και το ματς,στο δια ταυτα τωρα,χτυπαει η πορτα του δωματιου και σκαει μυτη η LERA,ενα κοριτσι ακριβως οπως το περιγραφω παραπανω και σε σχεση με τις φωτο ελαφρως επεξεργασμενες αλλα εμενα αυτο δεν με χαλασε ισα ισα μου αρεσε περισσοτερο απο κοντα,ενα φιλι στα πεταχτα,ντουζακι και βουρ στον πατσα,αρχισα εγω αρχικα να την γλειφω σε ολο της το σωμα μεχρι να την ζεστανω και μετα απο το ζεσταμα την βαζω αναποδα σε σταση 69 για να της φαω πραγματικα το γλυκο μουνακι της και αυτη να με πιπωνει,ειμασταν σε αυτη την σταση για κανενα 5 λεπτο οποτε,αφου εγινε μουσκεμα μου λεει κατι στα Ρωσικα(που δεν καταλαβα) και την γυρναω σε ιεραποστολικο με τα ποδια σηκωμενα και την καρφωνα δυνατα μεχρι τελικης πτωσεως,στενο το νινακι της αλλα φουλ στα υγρα,ηθελα να τελειωσω οποτε την γυρναω στα 4 και αφου την καρφωνω λιγο και απο κει εχυσα στην πλατη της....τωρα αρχιζει η υπερπροσπαθεια που αναφερω,μετα απο κανενα τεταρτακι social κι αφου ηθελα να την ξαναγαμησω λεω εχω 25 λεπτα ακομα θα τα εκμεταλευτω,ρε τι πιπα,ρε στα 4,ρε στα ορθια,ρε στην ακρη του κρεβατιου με αυτη απο πανω,ξανα πιπα,τιποτα δεν τελειωνα με τιποτα πραγματικα την λυπηθηκα την κοπελα ειχε γινει μουσκεμα οπως και εγω,στο τελος την βαζω απεναντι μου να παιζει το μουνακι της και εγω να προσπαθω βλεποντας την να τελειωσω,αρχιδια φουρναρης,οποτε της λεω χαλαρωσε και ξεκουρασου,ομως μπορω να πω οτι δεν ειπε οχι σε τιποτα που της ζητησα και το παλεψε μεχρι τελους χωρις εκφρασεις δυσφοριας,ευχαριστω LERA για την υπερπροσπαθεια αυτο της ειπα και την χαιρετησα με ενα γλυκο γλωσοφιλο...Γαματε αλανια γιατι χανομαστεεε!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί