Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 89 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ακριβώς ότι λέει ο τίτλος! Η Άννα είναι μια Ελληνίδα MILF μετά τα 40 αλλά με καλό σώμα για την ηλικία της. Βυζί ενισχυμένο με σιλικόνες και καλή δουλειά αφού δεν φαίνονται κάποιες τομές. Στο πρόσωπο τα πράγματα είναι ότι θα περίμενε κανείς από μια 40άρα plus Ελληνίδα … σπασμένη αρκετά και όχι κάτι το ιδιαίτερο. Τα καλά όμως έρχονται όταν αρχίσει ο αγώνας αφού είναι μια υπάκουη εργάτρια που κάνει ότι θες χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Γλύφει κωλοτρυπίδα με τις ώρες, κάνει απίστευτο υγρό τσιμπούκι και μάλιστα το εξαφανίζει και όταν την πιέσεις με το χέρι σου στο κεφάλι της να πάει πιο βαθιά και για ώρα ενώ πνίγεται αυτή συνεχίζει αδιαμαρτύρητα μέχρι πνιγμού! Στο σεξ τα κάνει όλα ( εάν και δεν πήρα καθόλου μουνί ) με κατευθείαν κώλο και μόνο και κώλο και μάλιστα ούτε την άφησα να την σαλιώσει το κωλοτρυπίδι της παρόλο που τοι ζήτησε με παράπονο.. Τον έφαγε, πόνεσε, βόγκηξε, μας άκουσε όλο το la coba αλλά στο τέλος το ευχαριστήθηκε τόσο που την δεύτερη φορά μετά το χύσιμο στα μούτρα της ξαναγύρισε στα 4 να της το καρφώσω εκεί! Μεταξύ των δύο γύρων έκανε μπανάκι και από μόνη της ξεκίνησε να με πιπώνει, κάτι που μαρτυράει ότι της αρέσει η πούτσα. Η επικοινωνία εύκολη και στην ώρα της και μάλιστα με μήνυμα όταν ξεκίνησε! Συμπερασματικά τα δουλεύει και με το παραπάνω τα 80€ που ζητάει και εάν θέλετε ένα υπάκουο MILF Ελληνικής κατασκευής που θα γίνει η δούλα σας για μία ώρα τότε προχωρήστε! Την επόμενη φορά θα ζητήσω να την κατουρήσω κιόλας γιατι κάτι μου λέει ότι θα το κάνει χωρίς μα και μου..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Idrag
Μέλος
1
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, goustaro_milf, muffer35 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2019
Θα μπορούσες να μου παραθέσεις σε πμ τον αριθμό της;;
14 Δεκεμβρίου, 2019
Τηλέφωνο που μπορούμε να βρούμε ;;
14 Δεκεμβρίου, 2019
Τηλ υπάρχει?
15 Δεκεμβρίου, 2019
Καλημέρα μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο της κοπέλας, δεν το βλέπω κάπου στο side.
15 Δεκεμβρίου, 2019
Καλημέρα θα ήθελα και εγώ το τηλ. Της κοπέλας
Ευχαριστώ
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5