Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 7 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Νεος εδω αλλα αρκετα παλιος στο αθλημα.Εχω φαει αρκετες φολες αλλα εχω κανει και καλες συναντησεις και η λιζα ειναι μια απο αυτες.Συνεννοηση με το γραφειο γρηγορη με δυο sms το ραντεβου εκλεισε. Η λιζα φτανει στην ωρα της και ανοιγοντας την πορτα βλεπω μια ωραια γυναικα ομορφα ντυμενη με ενα ολοσωμο φορεμα, οχι ξεκολο, να φοραει το χαμογελο της, μου εφτιαξε αμεσως τη διαθεση. Την αγκαλιαζω δυνατα και αρχιζουμε τα γλωσσοφιλα δεν προλαβε να αφησει ουτε την τσαντα της, αν δεν σταματουσα δεν θα σταματουσε, οσα θελεις οπως τα θελεις της αρεσουν κιολας. Μου ζητησε να την βοηθησω να βγαλει το φορεμα της οπως και εκανα και μπηκαμε μαζι για μπανιο.τα γλωσσοφιλα και τα χαδια δεν σταματουσαν και πηγαινοντας στο κρεβατι ηθελα να την περιποιηθω εγω πρωτος. Μικρο βυζακι που εμενα δεν με χαλαει καθολου αλλα οταν εβαλα τη γλωσσα μου στο νινακι της επαθα πλακα (ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ). Ηθελα να το ευχαριστηθω γιατι μου αρεσει πολυ και εμεινα εκει για κανα εικοσαλεπτο, εκεινη ειχε σηκωσει τα ποδια της τερμα πισω αφου αρχησε να ζεσταινεται και καποια στηγμη μου παταει λιγο το κεφαλι με το χερι της, εε αλλη αισθηση.Σηκωνεται και αρχιζει πιπα με χερι και χωρις, δεν χρειαζεται καμια καθοδηγηση εσυ απλα απολαμβανεις, οτι θες, ολο μεσα μεχρι που πνηγεται αν δεν την σταματησεις τελειωσες. Ντυσιμο ο κυριος και κανεις παιχνιδι σε οποια σταση θελεις οχι δεν θα ακουσεις και σε οποια σταση κι αν εισαι τα γλωσσοφιλα πανε και ερχονται. Λιγο πριν το τελος πεταω το σκουφο και τον περνει στο στομα, μην περιμενεις ελεος!!!! Οχι απλα δεν το αποφευγει αλλα το συνεχισε ενω ειχα τελειωσει οσπου την σταματησα μονος μου γιατι ειχαν μουδιασει τα ποδια μου. Τα εφτυσε και εκανε το ντουζακι της, εγω εκανα δυο τρια λεπτα να σηκωθω απο το κρεβατι.Μου ζητησε να κανει ενα τσιγαρο εγω δεν εχω προβλημα γιατι καπνιζω. Κανω και γω το μπανακι μου και καθομαστε για λιγο να πουμε διαφορα, αρκετα ωριμος ανθρωπος, επικοινωνιακος χαρακτηρας και μιλας ανετα μαζι της μιας και μιλαει πολυ καλα την ελληνικη. Για δευτερο γυρο ουτε λογος, ηταν τοσο εντονος ο πρωτος που δεν μπορουσα με τιποτα ειχε περασει και η ωρα. Ντυθηκε και πηγαινοντας προς την πορτα μου λεει να μην χαθουμε και με χαιρετησε με ενα βαθυ γλωσσοφιλο. Μια πολυ καλη συναντηση που σιγουρα θα ξανακανω γιατι ξερω οτι θα περασω υπεροχα. Οταν εφυγα απο το δωματιο επιασα τον εαυτο μου να χαμογελαει, οι δυο φιλοι μου και ο πανω και ο κατω ηταν πληρης.

Δεν ειναι πιπινακι θα περασεις ομως πολυ καλα και σιγουρα δεν θα πεταξεις τα λεφτα σου.
Αν καποιος δεν εχει καθρεφτη να παει να ξυριστει στο νινακι της, κυριολεκτικα.
Η καθαριοτητα ειναι ενας απο τους λογους που ενα ραντεβου μπορει να πετυχει και απο εμας και απο τα κοριτσια οπως και η συμπεριφορα.

Αν με αφηνε το συστημα
Γενικη συμπεριφορα 10
Επικοινωνια 10
Διαθεση - συμμετοχη 9
Σχεση αποδοσης - τιμης 9

καλα να περνατε ολοι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 20, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος