Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 3 10
Call-Girls 20686
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πριν κανά δίμηνο είχα όρεξη για ένα ποιοτικό ραντεβού με κάποια αρκετά μικρή σε ηλικία.. Σκεφτόμενος τα πιπίνια του Diva που είχε κλείσει, τσέκαρα στα υπόλοιπα γραφεία..
Εκείνες τις μέρες συμπτωματικά έκανε την επανεμφάνιση της στο φόρουμ η Δανάη! Το ονειρικό πίσω σύστημα, το πολύ μικρό της ηλικίας της (μόλις 20 πρόσφατα κλεισμένα) και οι αρκετά καλές κριτικές της, με έκαναν να ξεχάσω το ομολογουμένως υψηλό αντίτιμο!
Πήρα το τηλ της και άρχισαν οι πρώτες αναγνωριστικές ομιλίες στο viber.. Η φωτό της έδειχνε ένα πανέμορφο μικρό σε ηλικία μουνάκι σε νυχτερινή έξοδο του.. Δεν είχα καμία αμφιβολία για το τέλειο της εμφάνισης!
Η κοπέλα απαντούσε ευχάριστα και με χιούμορ και η συνάντηση δεν άργησε να κανονιστεί..
Τελικά έφτασε η μέρα και όσο καθυστερούσε να έρθει στο ξενοδοχείο (μετά από ενημέρωση της όμως), η αγωνία μεγάλωνε!
Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και βλέπω ακριβώς αυτό που ήθελα!
Ένα 20χρονο περιποιημένο υπέροχο κουκλί! Πολύ όμορφη μπαίνει και μετά από λίγο χαλαρώνει στο κρεβάτι.. Το φόρεμα έχει σηκωθεί αποκαλύπτοντας ένα υπέροχο κωλαράκι ενώ το εσώρουχο απουσιάζει..
Σκαλωμένος λίγο από το πολύ μικρό της ηλικίας, ακολουθεί αναγνωριστικό social με τα χέρια μου να ψαχουλεύουν το κορμί της.. Βελούδινη επιδερμίδα.. Αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον σε GFE θα κινηθώ καθώς δεν μου έβγαινε καθόλου το PSE εκείνη την στιγμή..
Ένιωθα σαν να έχω ένα τρυφερό πλάσμα.. Βέβαια δεν λέω ότι η κοπέλα δεν ανταποκρίνεται σε αγριάδες.. Απλά εμένα δεν μου βγηκαν εκείνη την ώρα..
Τα φιλιά σύντομα οδηγήθηκαν χαμηλά όπου οι τρύπες ήταν πανέμορφες και λαχταριστές..
Ανταπέδωσε χωρίς θέματα αρκετά ορεξάτη όπου σύντομα γυρίσαμε σε 69.. Στο σεξ στήθηκε αμέσως στα τέσσερα και τούρλωσε αυτόν τον ονειρικό κώλο.. Το θέαμα σε συνδιασμό με το σφιχτό μουνάκι δεν με άφησαν να κρατηθώ πολύ..
Ακολούθησε social όπου μιλήσαμε για το Diva, τις άλλες κοπέλες, νυχτερινές εξόδους κτλ.. Αρκετά κοινωνική και ευχάριστη απαντούσε σε όλα χωρίς όμως να προσπαθεί να μιλήσει με σκοπό να φάει χρόνο..
Η ώρα περνούσε επικίνδυνα και ένας σύντομος δεύτερος γύρος τελείωσε με μένα να ολοκληρώνω σε αυτόν τον υπέροχο κώλο.. Δεν έτυχε να δοκιμάσω CIM όπως οι προηγούμενοι.. CIF δεν έκανε.. Επίσης no anal γενικά.. δεν είναι το καλύτερο της..
Ντουζ, δωράκι και τα σχετικά γιατί είχε και να βγει το κορίτσι λίγο αργότερα!
Πρόσωπο για μένα 10. Βάζω 9 γιατί είχα πει ότι δεν θα βάλω σε καμία 10. Πολύ όμορφη πάντως! Δεν υπάρχει περίπτωση να την πετύχεις έξω και να μην την κοιτάξεις!
Σώμα 9 για να μην γκρινιάζουν οι βυζολάτρεις! Μικρό στήθος λοιπόν αλλά λεπτό σώμα πιπινιού με σφιχτό κώλο και μερικά tattoo. Τρύπες ονειρικές!
Κανένα θέμα με την συμπεριφορά της και την διάθεση της.. Όλα τέλεια και το ραντεβού κανονίστηκε πολύ εύκολα.. Ίσως στην πορεία που απέκτησαν πολλοί το τηλ της να έχασε λίγο την μπάλα.. Προφανώς δεν είναι και εύκολο να απαντάς σε πολλούς.. Ειδικά όταν αρκετοί απλά καυλαντίζουν..
Σαν σχέση απόδοσης τιμής έβαλα 9 μόνο και μόνο επειδή είναι υψηλό το αντίτιμο για ανεξάρτητη! Βασικά ήταν η πρώτη που έδωσα τόσα χρήματα.. Την γούσταρα όμως και δεν το μετάνιωσα!
Όλο και κάτι θα ξέχασα να αναφέρω αλλά μιλάμε για κορίτσαρο! Και σίγουρα άκρως ερωτεύσιμο!
Όποιος κάνει κέφι 20χρονο πιπίνι, μιλάμε για δυνατή περίπτωση!
Θα την ξανατιμήσω με σκοπό να δώσω περισσότερο πόνο!
Thanks για την ανάγνωση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Antidote
Ανώτερος
35
Πόντοι:
6.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 the foul, me_n, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουνίου, 2019
Φίλε πως μπορούμε να βρούμε το κινητό της κοπέλας; Δεν μπορώ να στείλω πμ είναι καινούργιος ο λογαριασμος
11 Ιουνίου, 2019
Πως μπορω να βρω τον αριθμο της κοπελας?
23 Ιανουαρίου, 2020
Θα σου ήταν εύκολο να μου στείλεις το τηλέφωνο της? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Προσκύνημα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3