Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 20 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Λοιπον μαγκες προσπαθω να καταλαβω γιατι με ελκουν τα πιπινια αλλα δεν εχω καταληξει ακομα . Ισως γιατι δεν πηδηξα αρκετα στην εφηβικη μου ηλικια , ισως επειδη οι πιτσιρικες με κανουν να αισθανομαι νεωτερος , ισως και τα δυο μαζι.
Τελος παντων αφου η ευγενεστατη τηλεφωνητρια μου προτεινε την συγκεκριμμενη κοπελλα οταν της ειπα τι θελω κλεισαμε το ραντεβου .
Στην πορτα εμφανιστηκε με ομορφα μαυρα εσωρουχα και ενα γλυκο χαμογελο .
Απο κοντα ειναι καπως διαφορετικη απο οτι στις φωτογραφιες . Ισως λιγο πιο εντονα τα χαρακτηριστικα της και οχι τοσο γλυκα αλλα σιγουρα ομορφη φρεσκια και νεανικη . Καλη επιδερμιδα ομορφα μαλλια ομορφο σωμα με πιασιματα οσο χρειαζεται. Το μονο που θελει σιγουρα βελτιωση ειναι η οδοντοστοιχια της.
Μετα απο ενα ντους ορμηξα πανω της και ανταποκριθηκε αμεσα με βαθεια γλωσσοφιλα .Σαφης GF εμπειρια , καλουτσικη πιπα με διαθεση να ικανοποιησει χωρις να βαριεται. 69 στην συνεχεια με τον ρυθμο να ανεβαινει . Δαχτυλα μπροστα με τακτ , πισω με τιποτα!!!! . Να μην παραλειψω να πω οτι μοσχομυριζε και εδειχνε να συμμετεχει με την καρδια της. Αφου αλλαξαμε διαφορες στασεις κατα τις οποιες την ακουγα να ψιθυριζει DA! DA ! νιωθωντας εθνικα υπερηφανος για την συμμετοχη της , την εβαλα στα 4 για το τελος το οποιο ηταν λυτρωτικο. Της ειπα οτι πρεπει να μαθει anal γιατι ειναι κριμα να μην απολαυσουμε το πισω συστημα της . Σε γενικες γραμμες η εμπειρια μου ηταν παρομοια με του προηγουμενου κριτη της . Αφου της ανελυσα αλλη μια φορα το γιατι θα πρεπει την αλλη φορα να προσπαθησουμε απο πισω ( πολυ θα το θελα ) την αποχαιρετησα . Καλο πιτσιρικι σιγουρα αξιζει αλλη μια πιστολια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 05, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί