Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 3 10
Call-Girls
5065
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Αφου ειχα διαβάσει κριτικές,είπα να δω την κυρία. Το γραφειο πολύ καλό, δεν εχω θεμα. Ρεχεται στο ξενοδοχειο. Ομορφη, ντυμενη με γουστο. Παω να την φιλησω ξινισε. Οπα 0-1 απο το 7' . Λεφτα πρωτα λεει , οκ εγω της βγαζω 150. Παει να δωσει 10 της λεω κρατα τα. Χριστουγεννα λεω ρε φιλε !! Παω για ντους , εκεινη το κινητο στο χερι . Παω να ακουμπησω (κατι ρε πουστη για μεζε), αποστριφη .... 0-2 στο 12'. Ερχεται, ομορφο κοριτσι. Παλιογερε λεω θα φας καλα. Τι το θελα. Φιλια με το σταγονομετρο. αισθημα 0. Αφου εβαλε καποτα στο 15 λεπτο και αφου εγω ειχα σπαστει οσο δεν παει. τελειωσα. Σηκωνεται παεω για ντους λεει. ΟΚ περιμενω να παω και γω.... Βγαινει Ντυμενη με τα ρουχα της και μου δινει 10 ευρω πισω. Της ειπα ν φυγει...... Αισθανομαι ηλιθος που δεν πηρα οτι ειχα πληρωσει.
Ομορφη αλλα ΑΝΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΜΑΚΡΥΑ
Ομορφη αλλα ΑΝΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΜΑΚΡΥΑ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 23, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Στο μέλλον ΜΟΝΟ αυτόν θα καταδέχεται να την πηδήσει.
Υ.Γ. Και που να δεις πόσοι ακόμα θα έχουν τη ίδια εμπειρία με σένα αλλά ντράπηκαν να το πουν! Σου λέει "Ο άλλος πως; Εγώ κάπου θα φταίω..."
Φαντάζομαι ότι μπορεί να είναι απόλυτα τυπική αλλά μπορεί και να αφεθεί εάν γουστάρει!
Οπότε αυτό είναι στο χέρι σας!
Δεν είναι η κοπέλα που θα σε βάλει κάτω και θα σου πετάξει τα μάτια!
Θα σε ακολουθήσει μέχρι εκεί που γουστάρει η ίδια.... Της αρέσει όμως να χάνεται στα ποτάμια της ηδονής! Θέλει όμως τον τρόπο της.
Το πιο δυνατό της χαρτί δεν είναι οι υπηρεσίες της αλλά η μοναδική ομορφιά της και η γλύκα της!!!"
Τα υπόλοιπα για υπεργαμιάδες και μεγαλογαμιάδες είναι μαλακίες.
και άλλοι την πάτησαν με τα παραμύθια του υπεργαμιά
Ότι ακούς από κριτική του yourlover (και κλώνων) κράτα ότι είναι Άρλεκιν.