Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 198 10
Call-Girls
306537
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Καλησπέρα σας κύριοι , κυρίες!
Δεύτερη συνάντηση με το Μαράκι μετά από αποτυχία συννενόησης με άλλη κοπέλα από τις ανεξάρτητες
όπου της έστειλα ενα sms αν μπορεί σήμερα μέσα στις επόμενες 4 ώρες κ εκείνη απάντησε θετικά!!
Από εμφάνιση τα βλέπετε κ τα ξέρετε ήδη!
Η συμπεριφορά άψογη.....αν έδινε κωλαράκι θα ήταν όνειρο για τον κάθε ένα μας!
Δεν έχω λόγια πραγματικά.....σώμα σούπερ, βυζί πολύ καλό στην αφή κ πίπα ακα όλο μέσα με ικανοποιητικό καραμέλωμα κ στην περιοχή.
Στα 4 η αγαπημένη μου στάση όπου κ τιμήθηκε δεόντως αλλά και 2-3 έτσι για το γαμώτο.
Συμπέρασμα, οικονομική κ σίγουρα εξαιρετική παρουσία του μωρού στο ραντεβού μας!!
Είναι μία κινητή καύλα κ το μόνο που θέλεις είναι να χαιδεύεις κ να την γαμάς!!!!
Αυτά από μένα, να περνάτε όλοι καλά!
Δεύτερη συνάντηση με το Μαράκι μετά από αποτυχία συννενόησης με άλλη κοπέλα από τις ανεξάρτητες
όπου της έστειλα ενα sms αν μπορεί σήμερα μέσα στις επόμενες 4 ώρες κ εκείνη απάντησε θετικά!!
Από εμφάνιση τα βλέπετε κ τα ξέρετε ήδη!
Η συμπεριφορά άψογη.....αν έδινε κωλαράκι θα ήταν όνειρο για τον κάθε ένα μας!
Δεν έχω λόγια πραγματικά.....σώμα σούπερ, βυζί πολύ καλό στην αφή κ πίπα ακα όλο μέσα με ικανοποιητικό καραμέλωμα κ στην περιοχή.
Στα 4 η αγαπημένη μου στάση όπου κ τιμήθηκε δεόντως αλλά και 2-3 έτσι για το γαμώτο.
Συμπέρασμα, οικονομική κ σίγουρα εξαιρετική παρουσία του μωρού στο ραντεβού μας!!
Είναι μία κινητή καύλα κ το μόνο που θέλεις είναι να χαιδεύεις κ να την γαμάς!!!!
Αυτά από μένα, να περνάτε όλοι καλά!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες