Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.7 3 10
Call-Girls
9532
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Νεαρή κοπέλα (πιθανότατα 19 όπως μου είπε), ψηλή - κάπου στο 1,80 σίγουρα, μακρυά γυμνασμένα πόδια και σφιχτός κώλος, επίπεδη γυμνασμένη κοιλιά, μικρό
εφηβικό στήθος.
Μαυρισμένη αλλά και μελαχρινή αρκετά τόσο σε σώμα όσο και σε πρόσωπο.
Επιδερμίδα ξηρή και άγρια - στην αρχή νόμιζα ότι τα πόδια της ήταν αξύριστα.
Πρόσωπο μελαχρινό, με έντονα χαρακτηριστικά - κάποιοι ίσως να γουστάρουν, εγώ το βρήκα πολύ μέτριο.
Συμμετοχή μηδενική. Ολιγομίλητη, μπήκε γρήγορα στο μπάνιο και βγαίνοντας ξάπλωσε στο κρεβάτι, διπλώνοντας τα πόδια ώστε να μην μπορώ να ακουμπήσω την
ευαίσθητη περιοχή.
Όταν πήγα να φιλήσω, γύρισε το κεφάλι αλλού. Καμία επαφή, όταν έπιασα το χέρι της και το έβαλα στον πούτσο μπας και με καβλώσει, αυτή απλά πασπάτευε τα
μπαλάκια μου...
Αφού δε θα έβλεπα προκοπή, της τον έδωσα στο στόμα. Μόνο η πίπα άξιζε, σχετικά βαθιά, με εναλλαγές και ρουφήγματα. Μες στην ανυπαρξία συμμετοχής, η πίπα
μόνη όαση.
Στο σεξ τίποτα απολύτως - απλά στήθηκε και περίμενε. Αμίλητη, απλά βαριανάσαινε, κοιτώντας το ταβάνι.
Στα 4 ωραία θέα, αλλά σα να γαμάς πλαστική κούκλα.
Ελληνικά άπταιστα, αλλά ζήτημα να είπαμε 3 κουβέντες.
Τα 180 εξωπραγματική τιμή για ένα σφιχτό κορμί με μέτριο πρόσωπο και μηδενική συμμετοχή.
εφηβικό στήθος.
Μαυρισμένη αλλά και μελαχρινή αρκετά τόσο σε σώμα όσο και σε πρόσωπο.
Επιδερμίδα ξηρή και άγρια - στην αρχή νόμιζα ότι τα πόδια της ήταν αξύριστα.
Πρόσωπο μελαχρινό, με έντονα χαρακτηριστικά - κάποιοι ίσως να γουστάρουν, εγώ το βρήκα πολύ μέτριο.
Συμμετοχή μηδενική. Ολιγομίλητη, μπήκε γρήγορα στο μπάνιο και βγαίνοντας ξάπλωσε στο κρεβάτι, διπλώνοντας τα πόδια ώστε να μην μπορώ να ακουμπήσω την
ευαίσθητη περιοχή.
Όταν πήγα να φιλήσω, γύρισε το κεφάλι αλλού. Καμία επαφή, όταν έπιασα το χέρι της και το έβαλα στον πούτσο μπας και με καβλώσει, αυτή απλά πασπάτευε τα
μπαλάκια μου...
Αφού δε θα έβλεπα προκοπή, της τον έδωσα στο στόμα. Μόνο η πίπα άξιζε, σχετικά βαθιά, με εναλλαγές και ρουφήγματα. Μες στην ανυπαρξία συμμετοχής, η πίπα
μόνη όαση.
Στο σεξ τίποτα απολύτως - απλά στήθηκε και περίμενε. Αμίλητη, απλά βαριανάσαινε, κοιτώντας το ταβάνι.
Στα 4 ωραία θέα, αλλά σα να γαμάς πλαστική κούκλα.
Ελληνικά άπταιστα, αλλά ζήτημα να είπαμε 3 κουβέντες.
Τα 180 εξωπραγματική τιμή για ένα σφιχτό κορμί με μέτριο πρόσωπο και μηδενική συμμετοχή.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Σε αναμονη τωρα, της 1ης κριτικης που θα την αποθεωνει, απο τους "γνωστους αγνωστους"...