Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 1 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 3487
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καθως βρηκα χρονο να οργανωσω μια ωριαια αποδραση απο την δουλεια και την καθημερινοτητα μου πηρα τηλεφωνο στο γραφειο για να δω ποια κοριτσια ηταν διαθεσιμα αμεσα. Μετα απο προτροπη του γραφειου και καθως οι φωτο της μου εκαναν το απαραιτητο κλικ , κατεληξα στην Αθηνα .
Εφτασε στον Πριαμο στην ωρα της και καθως εγω ημουν εκει απο πολυ νωριτερα και ειχα κανει ντους μπηκε κατευθειαν να κανει και εκεινη και ευθυς αμεσως ο αγωνας ξεκινησε. Πιπα αυτη , χουφτωμα εγω...... παω να βαλω δαχτυλο αλλα τρωω ακυρο .....ξενερωνω προς στιγμη αλλα το σωνει φιλωντας με . Τουλαχιστον τα φιλια της ηταν βαθια και με γλωσσα. Την γυρναω για 69 που ειναι το φορτε μου και τοτε πραγματικα μετα απο λιγη ωρα παιρνει φωτια και αυτη και συμμετεχει σε εντονο ρυθμο. Εκει φτιαχνομαι και εγω και καθως σπαρταραει στο στομα μου χυνω στο δικο της με αγαλλιαση.
Τουαλεττα .... πλυσιμο και εκει που περιμενω να ερθει να αραξει διπλα μου εκειν μου επιτιθεται για την συνεχεια . Θελω να μου τον βαλεις μου λεει ! Ειμαι και μιας ηλικιας ξερετε και αυτα ειναι δυσκολα πραγματα για μενα αλλα παρολα αυτα της εκανα το χατηρι για οση ωρα ειχα αντοχη .
Καποια στιγμη παρολο που το γουσταρα πολυ δεν ειχα τις αντοχες για να τελειωσω και το γυρισα στο social οπου και ειχαμε μια πολυ ωραια κουβεντα.
Αυτο που σμου εμεινε απο την Αθηνα ειναι οτι ειναι μια ομορφη κοπελλα , οχι με σωμα μοντελου , αλλα με ομορφο προσωπο και πολυ ωραια ματια , σιγουρα μια κοπελλα που θα γυριζες να κοιταξεις στο δρομο αν περνουσε διπλα σου. Η συμπεριφορα της και η προσωπικη της υγειινη αψογα. Οσο καλυτερα και με υπομονη της φερθεις τοσα περισσοτερα θα παρεις . Τουλαχιστον αυτα απεκομισα εγω . Ελπιζω να βοηθησα τους συμφορουμιτες. Καλα γαμισια οσο μπορειτε φιλοι μου

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα