Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 2 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 3181
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κοιταζοντας τις φωτογραφιες μου γυαλισε η σφιχτη λατινοκωλαρα της afrobarbie (τι γελοίο ονομα!) και αποφασισα να κανω δοκιμή στο άγνωστο. Ηρθε στην ωρα της στο ραντεβου φορωντας σεξυ μινι γοβες και μια κορδελα της μπαρμπι στα μαλλια της. Αλογομουνα απο σκυλαδικο με αύρα ντίβας. Ειναι Ελληνιδα οποτε αυτο βοηθησε να σπασει ευκολα ο παγος. Ευχάριστος χαρακτήρας αλλά λίγο γατάκι. Όμορφη και εντυπωσιακή στο υπόλοιπο πλην πρόσωπο που ειναι για ειδικά γούστα (σαν τα δικά μου!) Είναι οπως στις φωτογραφίες με βυζιά μέτρια σε μέγεθος. Μυριζε πολυ ωραια και αυτο με εφτιαξε ακομα περισσοτερο.

Στα δυο ημιχρονα γαμηθηκε χωρις ψευτικες κραυγες που με ξενερωνουν. Ιεραποστολικό με φιλιά στο στόμα που όμως δε κρατάνε πολύ. Πισωκολλητό ολα τα λεφτά με αποκορυφωμα το χυσιμο πάνω στην ολοστρόγγυλη κωλαρα της. Την κρατησα ακινητη και εβλεπα τα χυσια να κυλουν πανω στα κωλολοφακια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα παίχτηκε χαμηλά με πίπα αισθησιακή, αυτή απο πάνω να γαμιέται στο ρυθμο της. Χύσιμο στα βυζιά μετά απο γλείψιμο αρχιδιων και μαλακία γιατι τελείωνε η ώρα που ξεπέρασε τα 60 λεπτά σύνολο.

Η κοπελα στο γραφείο εξυπηρετηκη αφου της ζητησα ραντεβού άμεσα σε “δυσκολη” μερα, παρολα αυτα τελικα το φιξαραμε. Καλό το ντόμπερμαν γενικά αν και θα μπορούσε καλύτερα στη πίπα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Djole77
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
991
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sapiosexual, mikelantzeloka, napoleonV1 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2018
Σαν τραβελος μου κανει......Χμμμ;Χμμμ;Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
05 Φεβρουαρίου, 2018
κώλο δεν πήρες?
05 Φεβρουαρίου, 2018
Μοιάζει με τρανς Money Mouth
06 Φεβρουαρίου, 2018
Μόνο κωλο πρέπει να έχει να δώσει ετούτο
06 Φεβρουαρίου, 2018
τρανσ φαίνεται
14 Φεβρουαρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μάγκες γυναίκα είναι, την αδικούν οι φωτογραφίες που είχε στην αρχή. Κώλο δεν ήθελα γιατί έχω θέμα με τις μερεντες.
21 Φεβρουαρίου, 2018
Τί ύψος έχει περίπου χωρίς τακούνια? Καπέλο
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7