Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 39 10
Call-Girls
73539
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μακράν απο τις κορυφαίες εμφανισιακές επιλογές και αυτό γιατί στο πουτανιλίκι έχει μπει η Σάρα και η Μάρα.Μου φάνηκε συμπαθέστατη και οι υπηρεσίες εκτος απροόπτου θα τηρηθούν.
Απο κει κ πέρα ούτε καμιά μεγάλη διάθεση είδα ούτε κανά γαμήσι που θα μου μείνει αξέχαστο.Προσπάθησε να περάσει απο την αρχή ένα επιτηδευμένο pse στυλάκι με το οποίο δεν πείστηκα.Πολύ επαγγελματικό γαμήσι με ότι αυτό συνεπάγεται..με όλα τα αρνητικά του και όλα τα θετικά του βέβαια.Την επανάληψη την είχα σχεδόν διαγράψει πριν τελειώσει το ραντεβού.Δική μου εντύπωση πάρα πολύ δύσκολα να φύγει κάποιος απογοητευμένος αλλά και πολύ δύσκολα εκστασιασμένος.
Με λιγότερα ίσως ξαναδοκίμαζα διότι την μέρα που την είδα διέκρινα και μία κούραση,στα διακόσια όμως με συγχωρείτε αλλά όχι.
Απο κει κ πέρα ούτε καμιά μεγάλη διάθεση είδα ούτε κανά γαμήσι που θα μου μείνει αξέχαστο.Προσπάθησε να περάσει απο την αρχή ένα επιτηδευμένο pse στυλάκι με το οποίο δεν πείστηκα.Πολύ επαγγελματικό γαμήσι με ότι αυτό συνεπάγεται..με όλα τα αρνητικά του και όλα τα θετικά του βέβαια.Την επανάληψη την είχα σχεδόν διαγράψει πριν τελειώσει το ραντεβού.Δική μου εντύπωση πάρα πολύ δύσκολα να φύγει κάποιος απογοητευμένος αλλά και πολύ δύσκολα εκστασιασμένος.
Με λιγότερα ίσως ξαναδοκίμαζα διότι την μέρα που την είδα διέκρινα και μία κούραση,στα διακόσια όμως με συγχωρείτε αλλά όχι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Ο κόσμος που σε γουστάρει και οι πελάτες που έρχονται και ξανάρχονται ξέρεις που θα την γράψουν κριτική μου;; στα ΠΑΠΑΡΙΑ τους..όπως έχω γράψει και εγώ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ κιόλας στα δικά μου,σχόλια και κριτικές για κοπέλες που πέρασα γαμάτα!και τις ξαναείδα, με μία διαφορά όμως...τα σεβάστηκα ανάλογα και ποιος τα έγραφε.
Για γραφεία και υπόλοιπα που έγραψες όποιος έχει μια ιδέα απο όποιες έχω περάσει πρέπει να γέλασαν και τα τσιμέντα δυστυχώς.Την εποχή που σε είδα στην έγραψε κάποιος στο νήμα αλλά δε το πιασες.Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να σβήσεις τατού καλό είναι να σταματήσεις και την δουλειά γιατί ήσουν προσεχτική με το νερό προφανώς λόγω θεραπείας,κρεμών που θα μου πεις ότι δεν σε έχω δει..
Το συμπαθέστατη που έγραψα για πάρτη σου το πιστεύω ακόμα αλλά σε τρώει ο κώλος σου να το διαγράψω κ αυτό.