Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 19 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Εχοντας να κανω τριο με πραγματρικο λεσβιακο πολλα χρονια αποφασισα να δοκιμασω την ζετα και την αλεξια μιας και είχα ακούσει καλα λογια για το λεσβιακο τους.Ετσι εκλεισα το ραντεβού και σε λιγες ωρες ηταν οι κοπελες στο χοτελ.Μολις ανοιξα την πορτα με χαλασε η εμφανιση της αλεξιας κοντη με περιττα κιλα και με τραχυ προσωπο με μπολικο μεικ απ αλλα είχε βυζαρες,την εμφανιση της ζετας την εχω περιγραψει στην προηγουμενη κριτική οποτε δεν χρειάζεται να πω κατι άλλο.Στην αρχή είχαμε κάποιες συστάσεις για να σπάσει ο πάγος και μετα βουρ στο ψητο οπου εκανα κάποια προκαταρκτικά κ με τις δυο κ η ζετα ξεκίνησε να γλύφει την αλεξια στις μεγάλες ρωγες τις και να την χαιδευει σε ολο της το σωμα,τα γλωσσοφιλα τα απευφευγαν
Στην συνεχεια ασχοληθηκε η ζετα μαζι μου γλύφοντας με σε ολο μου το σωμα και μου έκανε στοματικο το οποιο ηταν εξαιρετικο για άλλη μια φορα,παραλληλα η αλεξια λογοφλυαρουσε για αυτό μην την αφησεται να αφεθεί διότι θα σας φαει χρονο.Επειτα ακολουθησε λεσβιακο παιχνιδι απ τις κοπελες κ με εμενα να συμμετεχω το οποιο ηταν αρκετα απολαυστικο ποτε η ζετα καβαλουσε την αλεξια γαμωντας την η το αντιστροφο και εγλυφε η ζετα την αλεξια στο μουνι της.Γενικα φαινοταν ότι ειχαν χημεια μεταξυ τους,οι αντιδράσεις τους ηταν καυλιαρικες αλλα η αλεξια ηταν καπως υπερβολικη με τραβηγμένες κραυγες.Επισης τα γλωσσοφιλα φαινοταν ότι τα απευφευγαν.Εγω συμμετειχα σε κάθε στάση τους ποτε γλωσοφιλιαζα την αλεξια η την ζετα η ενώ γαμουσα την αλεξια η ζετα την εγλυφε στα βυζια της και στο προσωπο της.Το τελος του πρωτου γυρου με βρηκε με την αλεξια να με πιπωνει σε εντονο ρυθμο και την ζετα να με γλυφει στην επιμαχη περιοχη.
Ολιγολεπτο διάλλειμα για ντουζακι και συζητηση για διαφορα θεματα με τις κοπελες και εναρξη δευτερου γυρου με την αλεξια να γλυφομουνιαζει και να δαχτυλιαζει την ζετα ενώ εγω την γλωσσοφιλιαζα και η ζετα δαχτυλιασε την αλεξια με την αλεξια να βγαζει κραυγες πονου κ ηδονης (παιζει να την ακουσε ολος ο οροφος).Εγω δεν τελειωσα δευτερη φορα λογω κούρασης,ετσι ο χρονος ειχε ηδη τελειωσει κ ο καθενας πηρε τον δρομο του
Συνοψιζοντας μπορω να πω ότι περασα αρκετα καλα με δυο κοπελες που ταιριαζαν αλλα αν ηταν να επιλεξω καποια ξανα αυτή θα ηταν η ζετα διοτι είναι πιο εμπειρη απ την αλεξια και πιο νατουραλ στο κρεβατι σε σχεση με την αλεξια η οποια είναι καπως φεικ στις αντιδράσεις της κ είναι λιγο πολυλογου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα