Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 2 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τα λέω στα γρήγορα για να μην κουράζω.

1. γράφετε κρητικές, δεν χρειάζεται να γράφεται την ιστορία της ζωής σας η τι ακριβώς κάνατε με την κάθε κοπέλα, γραφτέ όμως δυο-τρία πράγματα ώστε να μην χαλάμε το χρόνο μας και τα λεφτά μας.

2. Όπως είπε και ο συνάδελφος ,καμιά σχέση με τις φώτο. Το κορίτσι είναι ένα στρόγγυλοπρωσωπο ρωσιδακι, χαμογελαστό με γυμνασμένο και "γεμάτο" σώμα - όχι χοντρή.

3.Αν τη δεις έξω δεν λες "τι κουκλαρα είναι αυτή" όμως με το που την είδα ένιωσα μια διέγερση στο επίμαχο σημείο (το πουλί μου) που δεν την έχω νιώσει με πολύ ομορφότερες αντικειμενικα γυναίκες.

4. Η προαίσθηση μου επιβεβαιωθηκε και στην πράξη. Δοτική με βαθιά φιλιά κλπ άρχισε το πρόγραμμα της αλλά τελικά έκατσε να τη γαμήσω όπως ήθελα. Μάλιστα έγινε και το εντυπωσιακό - για τετοιου ειδους επαφη- οταν ενιωθα οτι πλησιάζει το τέλος , την έβλεπα και αυτήν να φέρετε κάπως "εκτός προγράμματος" τη ρώτησα " να τελειώσω η να όχι" και μου απάντησε "αν θέλεις τελείωσε αλλά να περιμένεις 1 λεπτό θα τελειώσω και εγώ". Το τι έγινε ακριβώς κάνεις δεν ξέρει (εκτός από αυτήν) πάντως δεν μου το "πούλησε" το αντίθετο.

5. Έκανε ένα μικρο φάουλ στο τέλος αλλά της ο συγχωρώ.

Γενικά την προτείνω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα