Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 25 10
Call-Girls
55765
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Άγονη συνάντηση. Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της. Όμορφη, μικρόσωμη, με εντυπωσιακό μαύρισμα και λυγερή (πιο αδύνατη από τις φωτογραφίες, που ρετουσάρουν μικρές ατέλειες και ανορθώνουν ένα έτσι κι αλλιώς πολύ όμορφο στήθος), μπήκε στο δωμάτιο με ένα υφάκι, που δυστυχώς προμηνούσε τη συνέχεια . Μόλις είχα βγει από το μπάνιο, πήγε με τη σειρά της για ντους και με την έξοδο της, άρχισαν τα προβλήματα . Άρχισε να γελά και ν' αποφεύγει στενή επαφή πρόσωπο με πρόσωπο. Από τα ανεπαρκή αγγλικά της κατάλαβα πως μάλλον είχαν παραμείνει ίχνη από το σκόρδο που περιείχε από το μεσημεριανό φαγητό (η συνάντηση έγινε το βράδυ, αλλά σε κάθε περίπτωση το είχα ξεχάσει, δεν το είχα καταλάβει, γιατί θα είχα λάβει τα μέτρα μου ). Εκτός όμως από αυτό, αντιδρούσε σε πιασίματα στο στήθος της και δεν άφηνε με τίποτε πιασίματα κάτω.
Για να μην πάνε πεταμένα τα λεφτά μετά από ένα διεκπεραιωτικό στοματικό επήλθε η κατάθεση με εναλλαγή δυο στάσεων που ζήτησα (και αφού την απέτρεψα από το doggy που προφανώς ζητούσε). Αξιοσημείωτο πως δε χρησιμοποίησε ζελέ και στο μπάνιο πήγαινε χωρίς τσάντα και σύνεργα. Ενδιάμεσο ντους και η απόπειρα για επανάληψη της δράσης γρήγορα αποδείχθηκε μάταιη. Παρά ένα πιο φροντισμένο στοματικό αυτή τη φορά και ένα πέρασμα από doggy όπου φυσικά προσπαθούσε να λάβει ξεκούραστη θέση ξεπέτας, ήταν τόσο πρόδηλη η ανύπαρκτη χημεία που γρήγορα μου έπεφτε, σαν να μου υπαγόρευε το σώμα μου το άτοπο της βούλησης μου. Ακολούθησε ντους, ένα "I'm sorry" εκ μέρους της και η προσφορά της να μου κάνει μασάζ. Στην ίδια λογική του stop loss το αποδέχθηκα, όπου συνδυάστηκε με σύντομη κουβέντα. Η ατυχής συνεδρία ολοκληρώθηκε λίγο πριν την εκπνοή της ώρας.
Επέλεξα την κοπέλα με την υπόθεση πως η παραμονή της εδώ κάποιων μηνών θα την είχε κάνει να εξοικειωθεί και να βελτιώσει και το επίπεδο επικοινωνίας της. Αποδείχθηκε πως τώρα στην έξοδο (θα φύγει σε λίγο για την Ισπανία απ' ότι μου είπε), μάλλον τα γράφει όλα κανονικά . Ίσως γι' αυτό ήταν και η πρώτη που βρήκα διαθέσιμη από το γραφείο για ραντεβού σε σύντομη ώρα. Πριν από αυτήν είχα ζητήσει τη Λια που ήταν δεσμευμένη για όλο το βράδυ και την Λίλυ που θα ήταν διαθέσιμη μετά τα μεσάνυχτα.
Για να μην πάνε πεταμένα τα λεφτά μετά από ένα διεκπεραιωτικό στοματικό επήλθε η κατάθεση με εναλλαγή δυο στάσεων που ζήτησα (και αφού την απέτρεψα από το doggy που προφανώς ζητούσε). Αξιοσημείωτο πως δε χρησιμοποίησε ζελέ και στο μπάνιο πήγαινε χωρίς τσάντα και σύνεργα. Ενδιάμεσο ντους και η απόπειρα για επανάληψη της δράσης γρήγορα αποδείχθηκε μάταιη. Παρά ένα πιο φροντισμένο στοματικό αυτή τη φορά και ένα πέρασμα από doggy όπου φυσικά προσπαθούσε να λάβει ξεκούραστη θέση ξεπέτας, ήταν τόσο πρόδηλη η ανύπαρκτη χημεία που γρήγορα μου έπεφτε, σαν να μου υπαγόρευε το σώμα μου το άτοπο της βούλησης μου. Ακολούθησε ντους, ένα "I'm sorry" εκ μέρους της και η προσφορά της να μου κάνει μασάζ. Στην ίδια λογική του stop loss το αποδέχθηκα, όπου συνδυάστηκε με σύντομη κουβέντα. Η ατυχής συνεδρία ολοκληρώθηκε λίγο πριν την εκπνοή της ώρας.
Επέλεξα την κοπέλα με την υπόθεση πως η παραμονή της εδώ κάποιων μηνών θα την είχε κάνει να εξοικειωθεί και να βελτιώσει και το επίπεδο επικοινωνίας της. Αποδείχθηκε πως τώρα στην έξοδο (θα φύγει σε λίγο για την Ισπανία απ' ότι μου είπε), μάλλον τα γράφει όλα κανονικά . Ίσως γι' αυτό ήταν και η πρώτη που βρήκα διαθέσιμη από το γραφείο για ραντεβού σε σύντομη ώρα. Πριν από αυτήν είχα ζητήσει τη Λια που ήταν δεσμευμένη για όλο το βράδυ και την Λίλυ που θα ήταν διαθέσιμη μετά τα μεσάνυχτα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουνίου, 2017
Φίλε κόλλησες και συ παράσημο σαν τον ισοβίτη;
jorgekavlares
18 Ιουνίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Διάβασα με ανησυχία αυτό που έγραψε ο ισοβίτης. Εγώ προς το παρόν δεν έχω τέτοια συμπτώματα.
miraculous mandarin
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2