Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 19 10
Call-Girls
35965
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Λοιπόν το ραντεβού έκλεισε με ενα τηλ σε γνωστό χοτελ πάω περνώ δωμάτιο κ περιμένω να δω το μωρό που τόσα καλά εχω διαβάσει. Λοιπόν χτυπάει η πόρτα κ βλέπω το μωρό δεν τρελάθηκα απο αύτο που είδα φιλί να σπάσει ο πάγος κ δυο κουβέντες μέχρι να παέι για ντουζ βγάζει τα τακούνια κ χάνει ενα όροφο έιναι κοντουλα κ με μεγάλο Κόλο που δεν μου άρεσε κ πολυ πρέπει να χάσει μερικά κιλά στα του αγώνα πίπα κάλη έβαλε κ λίγο χέρι στην αρχή όμως μόλις τής το είπα το πηρε δύο γύρους σεξ σε διάφορες στάσεις πήρα κ την φαρδοκολαρα της δυο φορές κ τέλος δεν θα την έβλεπα πάλι γιατί δεν είναι κ κάτι τρομερό κ 120ε είναι πολλά για αυτο το τεμάχιο αυτα τα λίγα άπο μενα..
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 03, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
sohoviz
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
για το σερβις της κοπελας δεν ειδα κατι ομως... μια χαρα την ξεσκισες απο οτι ειπες και 2 φορες... αρα η ηταν τουρμπο στο κρεβατι η κοπελα η εσυ εισαι σαβουρογαμοσαυρος και σου καγκελωνει και με γκομενες που δεν σου κανουν...
και τελος για να μην υποθουν διαφορα για προμοτορες και λοιπες μαλακιες δεν την ξερω καν την κοπελα δεν την εχω παρει ουτε καν την εχω δει... ομως δεν μου αρεσουν κριτικες που κανουν μπαμ οτι ειναι μπαρουφες...
Αναθεώρησες την τιμολογιακή της πολιτική?