Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 5 10
Call-Girls
6919
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
επικοινωνία με το γραφείο άψογη
η συνάντηση είχε κλειστεί για το σπίτι μου αλλά εκείνη την ώρα είχαν βγει όλοι από την πολυκατοικία και σουλάτσαραν, οπότε και το γύρισα το ραντεβού στο παραπέντε στο κρεολή.
έρχεται η κοπέλα ψηλή,με χαιρετάει από μακρυά, νορμάλ ντύσιμο , σιδεράκια στα πάνω δόντια . περνάει στο μπάνιο .
βγαίνοντας με τα εσώρουχα στήνεται σαν τσολιάς και περίμενε. Άγαλμα. πάω να την φιλήσω και με ρωτά εάν καπνίζω. απαντώ ναι και σκύβει να με φιλήσει στον λαιμό. (τσιγάρο είχα να κάνω κανά τέταρτο και είχα μασήσει και τσίχλα, στην τελική πληρώνεσαι αδρά να κάνεις αυτό που κάνεις)
αρχίζω να την γδύνω, το σουτιέν πρώτα , άρχισα να φιλάω ρόγα, καμία ανταπόκριση . πιο μέσα μπήκαν και αυτή Άγαλμα . ούτε μια κίνηση με τα χέρια της , για κάποιο χάδι ρε παιδιά, μια ανάσα, κάτι
σκύβω να φιλήσω κοιλιά , τίποτα , κατεβάζω κιλότα και ακούω μια φωνή , I do not like to kiss my pussy !!!!
ρε πλάκα μας κάνει ;
και ρωτάω : τι σου αρέσει ;
απαντά : το σεξ και το μασάζ.
ΞΕνέρα πάλι.
σκέφτηκα να την διώξω αλλά μαλάκας πιάστηκα.
άντε πάμε λέω
αρχίζει μία αερόπιπα μα μία αερόπιπα , πούντιασε το παπάρι μου.
προσπαθούσε να μου τον παίξει ταυτόχρονα με την αερόπιπα και μετά από κάνα δεκάλεπτο άρχισε να μου σηκώνεται.
κάνω υπομονή
παίρνω το προφυλακτικό και το φοράω μόνος μου .
σηκώνεται αρπάζει το σωληνάριο και γεμίζει την παλάμη της,
κάθεται πάνω μου , μισοκαυλωμένος εγώ και κοπανιέται , είτε είχα μια πλαστική-φουσκωτή κούκλα είτε αυτήν μια από τα ίδια, η μόνη διαφορά το βάρος της.
την γυρνάω στα 4 μια από τα ίδια .
κάποια στιγμή βαρέθηκα , βγαίνω και τελειώνω με μαλακία στην πλάτη της .
φεύγει για μπάνιο και πάω με την σειρά μου.
βγαίνοντας έπαιζε με το κινητό της, καμία διάθεση για κουβέντα.
της λέω να πάρει τηλ τον οδηγό της.
δίνω το 160 άρι , πληρώνω το χοτέλι και κλαίω την μοίρα μου
προσπάθησα να επικοινωνήσω με το γραφείο δυο φορές αλλά ήταν κατειλημμένο
η συνάντηση είχε κλειστεί για το σπίτι μου αλλά εκείνη την ώρα είχαν βγει όλοι από την πολυκατοικία και σουλάτσαραν, οπότε και το γύρισα το ραντεβού στο παραπέντε στο κρεολή.
έρχεται η κοπέλα ψηλή,με χαιρετάει από μακρυά, νορμάλ ντύσιμο , σιδεράκια στα πάνω δόντια . περνάει στο μπάνιο .
βγαίνοντας με τα εσώρουχα στήνεται σαν τσολιάς και περίμενε. Άγαλμα. πάω να την φιλήσω και με ρωτά εάν καπνίζω. απαντώ ναι και σκύβει να με φιλήσει στον λαιμό. (τσιγάρο είχα να κάνω κανά τέταρτο και είχα μασήσει και τσίχλα, στην τελική πληρώνεσαι αδρά να κάνεις αυτό που κάνεις)
αρχίζω να την γδύνω, το σουτιέν πρώτα , άρχισα να φιλάω ρόγα, καμία ανταπόκριση . πιο μέσα μπήκαν και αυτή Άγαλμα . ούτε μια κίνηση με τα χέρια της , για κάποιο χάδι ρε παιδιά, μια ανάσα, κάτι
σκύβω να φιλήσω κοιλιά , τίποτα , κατεβάζω κιλότα και ακούω μια φωνή , I do not like to kiss my pussy !!!!
ρε πλάκα μας κάνει ;
και ρωτάω : τι σου αρέσει ;
απαντά : το σεξ και το μασάζ.
ΞΕνέρα πάλι.
σκέφτηκα να την διώξω αλλά μαλάκας πιάστηκα.
άντε πάμε λέω
αρχίζει μία αερόπιπα μα μία αερόπιπα , πούντιασε το παπάρι μου.
προσπαθούσε να μου τον παίξει ταυτόχρονα με την αερόπιπα και μετά από κάνα δεκάλεπτο άρχισε να μου σηκώνεται.
κάνω υπομονή
παίρνω το προφυλακτικό και το φοράω μόνος μου .
σηκώνεται αρπάζει το σωληνάριο και γεμίζει την παλάμη της,
κάθεται πάνω μου , μισοκαυλωμένος εγώ και κοπανιέται , είτε είχα μια πλαστική-φουσκωτή κούκλα είτε αυτήν μια από τα ίδια, η μόνη διαφορά το βάρος της.
την γυρνάω στα 4 μια από τα ίδια .
κάποια στιγμή βαρέθηκα , βγαίνω και τελειώνω με μαλακία στην πλάτη της .
φεύγει για μπάνιο και πάω με την σειρά μου.
βγαίνοντας έπαιζε με το κινητό της, καμία διάθεση για κουβέντα.
της λέω να πάρει τηλ τον οδηγό της.
δίνω το 160 άρι , πληρώνω το χοτέλι και κλαίω την μοίρα μου
προσπάθησα να επικοινωνήσω με το γραφείο δυο φορές αλλά ήταν κατειλημμένο
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 05, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Στα πιο σοβαρά τώρα: Μόνο μια λύση υπάρχει όταν, από το μπάσιμο της γκόμενας, βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές, την στέλνεις από εκεί που ήρθε!!!